Vandalizam na petlji auto-puta: Tokom policijskog časa nepoznata osoba lomila inventar kod naplatnih kućica

NovostiOnline/N.Đ.

05. 04. 2020. u 16:09

Na auto-putu Doboj-Banjaluka, na petlji u Prnjavora, policija je registrovalo naročito drzak vandalizam od, zasad, nepoznate osobe koja je lomila kod naplatnih kućica i to u vreme policijskog časa

Вандализам на петљи ауто-пута: Током полицијског часа непозната особа ломила инвентар код наплатних кућица

Foto N.Đ.

NA auto-putu Doboj-Banjaluka, na petlji u Prnjavora, policija je registrovalo naročito drzak vandalizam od, zasad, nepoznate osobe koja je lomila kod naplatnih kućica i to u vreme policijskog časa!

-Policijskoj stanici Prnjavor radnik preduzeća “Autoputevi RS” prijavio je noćas, 1.35, da je nepoznata osoba došla peške na naplatno mesto Prnjavor na auto-putu “9. januar” i napravila štetu kod naplatne kućice, nakon čega je pobegla-saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.


Uviđajem je utvrđeno, kako su naveli iz policije, da je nepoznata osoba iz kolovoza iščupala vertikalnu plastičnu zapreku, polupala staklo na svetlosno-signalnom uređaju koji se nalazi na ulazu u naplatno mesto, a potom oštetila i kamere.


Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je događaj kvalifikovao kao krivično delo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i krivično delo nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, jer je delo izvršeno u vreme zabrane kretanja svih osoba na javnim površinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Slobodan

06.04.2020. 16:26

Ne vidim ja tu nikakav problem ... na svakoj naplatnoj rampi postoji video nadzor tako da ... ?!