Povodomjanuarskih praznika članovi Kluba navijača „Crvena zvezda“ iz Modriče uručili su paketiće sa mnogo slatkiša i igrčaka mališanima iz Dnevnog centra za osobe sa poteškoćama u razvoju u Modriči. U ovoj akciji popularne "Delije" su obezbezbedile pedeset paketića za decu ovog centra.


- Svake godine pokrećemo akcije pomoći mališanima kojima je ona najpotrebnija, kako bi im, bar na trenutrak, ulepšali ionako tešku svakodnevicu. Nastojaćemo i dalje da pomažemo u skladu sa našim mogućnostima. Zahvaljujemo brojnim pojedincima i privrednim kolektivima na učešću u našoj humanitarnom misiji koji su nam pogli da prikupio sredstva za poklone ovoj deci. - rekao je Đorđe Kuzmanović, sekretar Kluba navijača Crvene zvezde Modriča.


Sličnu akciju organizovali i realizovali su za Božićne praznike kada su podelili 100 paketića deci iz višečlanih i socijalno ugroženih porodica.


Navijači beogradskog kluba Crvena zvezda pokazuju humanost širom Srpske učešćem u mnogobrojnim akcijama kao što su dobrovljno davanje krvi i slično.


Pročitajte još: Modriča: Pomoć deci poginulih boraca i ratnih invalida- Učestvovali smo od osnivanja kluba navijača u nekoliko akcija prikupljanja sredstava za obolele i njihvo lečenje, ne samo iz Modriče, nego svima kome je u datom trenutku poterbna pomoć.Najčešće organiuzujemo turnire u malom fgudbalu na kojima prikupljamo sredstva pomoći i ubuduće ćemo tako raditi. – rekao je Ivan Mitrić predsednik kluba navijača „Crvena zvezda“ iz Modriče.