Zahvaljujući hrabrim poslanicima nemačke levice , Nemačka i Evropa često imaju priliku da čuju istinu o Kosovu: Vulin posle razgovora sa poslanikom

Novosti online

29. 06. 2020. u 21:18

Захваљујући храбрим посланицима немачке левице , Немачка и Европа често имају прилику да чују истину о Косову: Вулин после разговора са послаником

Foto Tanjug

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, razgovarao je danas sa poslanikom partije Die Linke, članom Bundestaga Savezne Republike Nemačke
Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, razgovarao je danas sa poslanikom partije Die Linke, članom Bundestaga Savezne Republike Nemačke dr. Aleksanderom Nojem.

Vulin je u razgovoru iskreno zahvalio dr. Noju i nemačkoj partiji levice Die Linke na principijelnom stavu po pitanju Kosova i Metohije i poštovanju suvereniteta i integriteta Srbije.

"Zahvaljujući hrabrim poslanicima nemačke levice Die Linke, čitava Nemačka i Evropa često imaju priliku da čuju punu istinu o Kosovu i Metohiji i položaju srpkog naroda koji tamo živi.

Pokret socijalista Vam je zahvalan što u Bundestagu jasno i nedvosmisleno podsećate na kršenje međunarodnog prava od strane Međunarodne zajednice na Kosovu i Metohiji i što imate hrabrosti da u Bundestsgu kažete istinu koju ni Evropa, ni Nemačka ne vole uvek da čuju.

Dr. Aleksander Noj je iskreni i dosledni levičar, ali je, pre svega, iskreni borac za principe međunarodnog prava i prijatelj Srbije i srpskog naroda", istakao je Vulin.

Poslanik Bundestaga dr. Aleksander Noj uputio je čestitke srpskom narodu, predsedniku PS-a Vulinu i predsedniku Srbije Vučiću povodom ostvarenog izbornog rezultata.

On je čestitao na velikoj i ubedljivoj pobedi liste koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a na kojoj se nalazi i svoj doprinos daje i Pokret socijalista.

Vulin je zahvalio dr. Noju na iskrenim čestitkama i uputio mu poziv da bude gost Pokreta socijalista u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

СОРАБ - Монархиста

29.06.2020. 22:03

У Немачкој Србију највише подржава АфД. А од ових марксових потомака само можемо добити бомбе!

Анти Антифа

29.06.2020. 22:04

Такође ставове Срба бране пре левичара НПД и АфД

Posmatrač iz Nemačke

29.06.2020. 22:24

Ni posle 57 g. neprtekidnog života u Nemačkoj, ne mogu da razumem naslov Novosti o "hrabrim poslanicima levice".U čemu su to "hrabri" -jer pričaju u demokratskom parlamentu- pa bilo šta da kažu neće imati zbog toga nikakve posledice. A govore kao što i drugi pričaju- ali ih, nažalost, malo ko sluša jer ne predstavljaju nikakvu snagu u parlanetu.Ako je reč o NATO agresiji,njihovi protivnici čak ne traže ni repliku na izlaganje levice. "Učinak" je nažalost kako Srbi kažu "psi laju vetar nosi"!

Vatro Marx

30.06.2020. 17:53

Nazalost prijateljica Vucica, Ángela Merkel ne popusta. Hoce Kosmet da otme.