"Srbija je navikla na gadosti koje dolaze od ljotićevaca iz Dveri ali poslednja izjava saradnika Boška Obradovića je toliko odvratna da niko ni u najbolesnijim snovima ne bi mogao da zamisli da će neko tako nešto napisati i objaviti. To što je šljam ljotićevski napisao je gadno i pročitati. Ne znam koji roditelj može da bez iskrenog besa i gađenja pročita to što je napisao bliski saradnik Boška Obradovića za maloletnu ćerku Aleksandra Vučića", izjavio je ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući tvit Sibina Vukadinovića u kome na najbrutalniji način vređa predsednika Vučića i njegovu ćerku.

Pročitajte još: Blizak saradnik Boška Obradovića brutalno izvređao Vučićevu ćerku: Vesić, Jovanov i Orlić osudili uvrede


"Tolika mržnja, sa toliko gadosti, nikada nije viđena u javnom životu Srbije. Sibin Vukadinović, ološ koji je to napisao, dokaz je da čovek može da bude najodvratnije biće koje je planeta Zemlja videla. I ne treba da se kaže da je u pitanju bolesnik, nema olakšavajućih okolnosti kao da ne zna šta radi, nema lečenja za tako loše ljude i za toliku mržnju. Jedini lek su zakoni koji će takve bednike poslati na robiju, a dok se to ne desi trpećemo iživljavanje ološa", rekao je ministar i predsednik PS Aleksandar Vulin.