Sibin Vukadinović, blizak saradnik lidera Dveri Boška Obradovića, izvređao je na društvenoj mreži Fejsbuk ćerku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Reakcije osude na uvrede stigle su sa svih strana.


VESIĆ: OBJAVA VUKADINOVIĆA POKAZUJE FAŠISTIČKU POLITIKU DVERI


Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da vređanje maloletne ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića u objavi Sibina Vukadinovića pokazuje kakva je politika fašista iz Dveri.


- Današnja morbidna poruka, koju je javno uputio Sibin Vukadinović, najbliži saradnik fašiste Boška Obradovića i njegov verni partilac, pokazuje kakva je politika fašista iz Dveri - reagovao je Vesić na svom fejsbuk nalogu.


Vesić je u svojoj objavi ukazao da je Vukadinović prošle nedelje u Prvom osnovnom sudu na ročištu čuvao Boška Obradovića.


Foto: PrintscreenOn navodi da je vređanje maloletne ćerke predsednika Republike, rečima koje pristojan čovek ne može da ponovi, od strane Boška Obradovića i njegovih saradnika upravo njihova politika.


Takođe, Vesić dodaje da je politika Obradovića i njegovih bliskih saradnika iz Dveri "pretnje silovanjem, prebijanjem novinara i morbidne pretnje da će ih seći motornim testerama, upadima u državne institucije, skrnavljenje državne zastave".


ORLIĆ: SUMANUTO I PODLO, SVAKOM PRISTOJNOM ČOVEKU ODVRATNO


Odavno su fašista Boško Obradović i njegov gazda, tajkun Dragan Đilas, u sejanju patološke mržnje prema Aleksandru Vučiću prešli sve granice ljudskosti. Otrov koji na porodicu Vučić bacaju ruke kojekakvih "sibina" nosi jasan potpis Obradovića i Đilasa. Takvo zlo se servira samo iz njihove kuhinje.


Sumanuto i podlo, svakom pristojnom čoveku odvratno: tako se tajkuni, lopovi i fašisti večito željni vlasti obraćaju Aleksandru Vučiću i njegovoj deci. Baš kao i nebrojeno puta do sada, nepreglednom nizu užasavajućih poruka u kojima se priziva smrt i preti silovanjem, uvek se dodaju nova zverstva. Jer drugačije ne umeju. Bezobalna mržnja otela se svakoj kontroli, pretvorila se u pustoš namerenu da fizički uništava. I to uopšte ne krije.


Ovi i ovakvi pomračeni umovi danas Srbiji nude "građanski rat" kao svoju političku ponudu. I očigledno misle da je narod spreman da sledi poziv na mržnju do istrebljenja. Greše.


Mi smo narod pristojnih ljudi, onih koji čuvaju i svoju i tuđu decu, koje vodi ljubav prema Srbiji i koji baš zbog toga podržavaju Aleksandra Vučića i njegovu politiku izgradnje bolje budućnosti za svu decu Srbije, dostojanstva za svaku porodicu u ovoj zemlji. Koji podlosti i nesreću servirane od strane Obradovića i Đilasa može samo da svaki put jasno osudi i odbije - sa gađenjem. Oni sa ovim narodom nemaju ništa, saopštio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić.


JOVANOV: POKUŠAVAJU DA SLOME VUČIĆA TAKO ŠTO MU NAPADAJU DECU


Ne postoji reč u srpskom jeziku koja bi valjano opisala poslednji umobolni i izopačeni napad na ćerku Aleksandra Vučića.


Dragan Đilas, Boško Obradović i njihovi megafoni prešli su baš sve granice i zahtevam od državnih institucija – od pravosudnih do zdravstvenih, da najzad reaguju i sklone sa ulica i iz svakodnevnog okruženja građana Srbije kako one koji onako nešto mogu da smisle, tako i one druge, koji će to za njihov račun da izgovore.


Pošto ne mogu Aleksandra Vučića da pobede radom, političkim idejama, posvećenošću, marljivošću, znanjem, pokušavaju da ga slome tako što će mu na najodvratniji i najbolesniji način napadati decu i druge članove porodice.


Vučića ni ovaj put nisu slomili, ali su još jednom pokazali da su upravo Đilas, Obradović, Jeremić i njihova grupacija politička kanalizacija koja zagađuje javni prostor u Srbiji svojim beščašćem, lažima, uvredama i umobolnim napadima na decu političkih protivnika. Sreća za Srbiju, pa će uskoro izbori posle kojih će, voljom naroda, svi oni završiti tamo gde im je i mesto, saopštio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.