Bivši član Veća u Opštini Vračar i funkcioner DS-a na svom tviter nalogu ostavio je monstruozan komentar da su mrtvi Vučić dobri Vučići.

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke pozvao je nadležne državne organe da ozbiljno shvate pretnje koje sada već svakodnevno "Đilasovi poltroni" upućuju Aleksandru Vučiću, te da što hitnije i oštro reaguju na pretnje koje predsedniku ugrožavaju život.

U saopštenju GO Beograd Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje nastavak, kako kažu, monstruoznih pretnji smrću predsedniku Vučiću koje upućuju "Đilasovi glasnogovornici".

- Današnju morbidnu pretnju izrekao je Slavko Tatić, otac predsednika opštinskog odbora DS na Vračaru, koji je samo potvrdio da je politika Đilasovaca mržnja, pretnje, nasilje i linč Aleksandra Vučića i njegove porodice - navodi se u saopštenju.

GORAN VESIĆ: NEKA REAGUJE TUŽILAC


Funkcioner DS na Vračaru Slavko Tatić, otac sadašnjeg predsednika ove stranke na Vračaru Bogdana Tatića, danas je putem Tvitera uputio pretnje članovima porodice Aleksandra Vučića, a zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ukazao je da bi na ovakve "jezive pretnje" morao da reaguje tužilac.

- U skladu sa politikom terora i nasilja koju sprovodi Đilas njegovi sledbenici svaki dan prete predsedniku Vučiću, njegovoj porodici, maloletnoj deci i njegovim saradnicima - naveo je Vesić na Fejsbuku.

On je istakao da je Đilasov cilj jasan, kao i sinoć u Hramu Svetog Save, da "isprovocira nerede i krv".

- Zna dobro Đilas da mu je poslovno i lično svanulo kada je ubijen Zoran Đinđić pa se valjda nada da se istorija ponavlja. Zato njegovi sledbenici prete Vučiću i njegovoj porodici svaki dan - ukazao je Vesić.

Kako dodaje, na ovakve pretnje morao bi da reaguje tužilac, jer bi u svakoj demokratskoj zemlji oni koji ovako prete bili pozvani na odgovornost.