KOMENTAR: Bajaga

Milan BABOVIĆ

30. 10. 2019. u 07:30

КОМЕНТАР: Бајага
Nove tačke u programu skupine "1 od 5 miliona", koja se očigledno nije opametila posle idiotarije sa Nenadom Jezdićem

AKADEMIK kojeg juče na "Tviteru" proglasiše za budućeg ministra saobraćaja obećava muzičku lustraciju, a nekadašnji šef diplomatije zavetuje se da će u svom repriznom mandatu Acu Lukasa poslati u pakao.

Eto, to su nove tačke u programu skupine "1 od 5 miliona", koja se očigledno nije opametila posle idiotarije sa Nenadom Jezdićem, kojem su priredili "toplog zeca", jer je na otvaranju auto-puta radio svoj posao - glumio Miloša Velikog.

Pročitajte još - Napad na slavnog muzičara: Bajagi stavili metu na čelo

Šta se to desi u glavi jednog profesora, pa da Bajagi pripreti zbog toga što je nastupao na "Beogradskoj zimi" koju je organizovao Grad Beograd? Kakve su to ledenice u mozgu? Posle Zdravka Čolića, Željka Joksimovića, Bore Čorbe, na red je došao i najpoznatiji od "Instruktora". Onaj isti Bajaga koji je bio gost na završnom Tadićevom mitingu u "Areni" 2012, ali je tada za Dušana Teodorovića bio rokerčina i ljudina.

Ta skupina lažnih liberala u stanju je da i estradnim zvezdama pocepa tapije na veličinu samo zato što su - neki za novac, a neki iz uverenja, pevali na događajima koje organizuje vlast. Apostoli demokratije bi, okađeni dimom iz zapaljene Skupštine, da lustriraju pevače jer su nastupali na skupovima njihovih političkih protivnika?!

Pročitajte još - Bajagu su napali i stavili mu metu na čelo, ali legenda im je gospodski odgovorila: Ko će da me podrži, neće valjda Zagreb?

Takva ambicija neostvarenih šestooktobaraca porađa u suštini pijačarski totalitarizam, gde se i svirka Ace Lukasa posmatra kroz ideološke naočari. Jer, ta samoproglašena elita, antipod "krezuboj Srbiji", drži se dobro uhodane matrice: samo "naši" glumci su talentovani i slobodumni, samo "naši" novinari su istinoljubivi, samo "nama" pevaju iz ubeđenja, a ovima za sendvič... U takvom inkubatoru izlegu se i ideje da vladiku Grigorija "izaberu" za patrijarha, čim izađe iz studija N1. Hoće, dakle, i "svoju" Crkvu, iako u nju, uglavnom, ne idu...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

goran

30.10.2019. 08:21

To je dokaz da svako od javnih ličnosti ima svoju cenu samo treba znati kolika je to cena.

MILOŠ

30.10.2019. 08:38

Bravo Baboviću sve si dobro rekao i jel to demokratija koju nam ti ljudi nude?!Meni liči na ono protiv čega se ceo svet borio čedresetih godina prošlog veka.

Brutus

30.10.2019. 10:04

To je kao kada, bih se odrekao nečije muzike zato, što je gej recimo. Odrastao sam uz, čorbu i muzika mi je njegova isto lepa i, dok je bio sa dss I sada kad podržava sns, njegova stvar. Bajaga takodje, njegova stvar koga će da, podrzava, ali mi srbi smo takvi, još se sećam kada su 90tih neodgovorni političari zakazali miting na, trazijama pa suprotne strane pucale iz oružja na, opoziciju.

Srba S.

30.10.2019. 12:13

Svaka čast g. Baboviću, sve nazvano pravim imenom i stavljeno na svoje mesto. Samo napred!