Pokret socijalista: Ponoš opravdava ustaše

V.N.

16. 09. 2019. u 17:32

Покрет социјалиста: Понош оправдава усташе
Ustašama je za njihove zločine uvek trebalo opravdanje koje dolazi od Srba. Pa makar taj Srbin bio i Zdravko Ponoš, navodi se u saopštenju Pokreta socijalista
"Ustašama je za njihove zločine uvek trebalo opravdanje koje dolazi od Srba. Pa makar taj Srbin bio i Zdravko Ponoš. Kninjanin koji nije branio Knin lako je stao na stranu Hrvata i njihove zabrane ulaska kadetima Vojne akademije na bogosluženje zrtvama u Jasenovcu. Ponošu ne smeta što je zabranjeno Srbima da se pomole na grobu poklane dece već što su Srbi hteli da idu u Jasenovac u uniformama Vojske Srbije", navodi se u reagovanju Pokreta socijalista na ocenu Zdravka Ponoša da je afera sa zabranom ulaska kadetima VS u Hrvatsku rezultat „direktne saradnje režima Aleksandra Vučića sa Kolindom Grabar Kitarović uoči izbora u Hrvatskoj“.


PROČITAJTE JOŠ: Pokret socijalista: Jeremić nema prijatelje, prodavao ih je izdavao čim bi pali sa vlasti


"Kada je Ponoš odlučivao Srbi nisu obeležavali ni Jasenovac ni dan NATO agresije, da ne vredjaju one koji su nas ubijali. Jedini načelnik generalštaba koji nije komandovao ni četom pre nego što je komandovao vojskom, ne može da sakrije koliko mu je stalo da ga još jednom stranci podrže i postave pa se nudi da napadne i pomoć koju je za Drvar obezbedio predsednik Vučić. Najbolje da Ponoš ode do Drvara da Srbima u lice izgovori zašto se ljuti što im se pomaže pa da sačeka i čuje šta bi imali da mu kažu", navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije