Trojicu maloletnika policija tereti za remećenje javnog reda: Prekršajne za napadače na Tošića

J. D. Lj.

ponedeljak, 06. 07. 2020. u 23:21

Тројицу малолетника полиција терети за ремећење јавног реда: Прекршајне за нападaче на Тошића

Duško Tošić

Kod jednog od osumnjičenih, navodno, nađen i elektrošoker. Na saslušanju i roditelji
TROJICA maloletnika, J. C. (15), N. B. (17) i R. M. (17), koja su uhapšena zbog napada na Kalemegdanu na fudbalera Duška Tošića i još trojicu njegovih kolega, kao i trenera Andreju Milutinovića, "zaradila" su prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira. Kod jednog od njih, navodno, nađen je i elektrošoker.

Incident se, dogodio u jutarnjim satima, kada je grupa maloletnika koja je sedela na bedemu tvrđave, počela da dobacuje Tošiću i ostalima, koji su u to vreme, bili na kondicionom treningu. Došlo je do verbalnog sukoba, da bi maloletnici nakon toga, bacili nekoliko praznih limenki od piva na sportiste i poprskali ih. Napad je odmah prijavljen policiji, koja je uspela da identifikuje maloletnike.

Oni su privedeni u policiju, nakon čega su protiv njih podnete prijave za narušavanje javnog reda i mira Prekršajnom sudu u Beogradu. Kako saznajemo, maloletnici su pušteni kućama, a prijave protiv njih ići će u redovnom postupku. Biće saslušani narednih dana, uz prisustvo jednog roditelja i socijalnog radnika. Informacija o tome da je sukobu maloletnika i sportista prethodio napad mladića na jednu prolaznicu na Kalemegdanu, koju su oni navodno hteli da opljačkaju, ispostavila se kao netačna, kao i da su kod sebe imali noževe i njima pretili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Violeta

07.07.2020. 07:54

Eto kako prolaze huligani, prekršajna lrijava je signal da nastave tako da se ponašaju. Umesto da se kazne da to više ne rade, sa sadašnjom ptijavom su ispali face medju navijačima. Posle se čudimo zašto odlaze mlafi

Zoran

07.07.2020. 08:37

Čekaj, čekaj. Tri balava giliptera napala praznom konzervomosmoricu sportista, koji su se poplašili i zvali policiju u pomoć? Bože kuda ide ovaj svet...