Specijalci, zaseda, marihuana: POGLEDAJTE kako je španska policija privela osumnjičene za ubistvo Miloša Peruničića, jedan od njih bio bos (VIDEO)

Novosti online

četvrtak, 02. 07. 2020. u 23:07

Специјалци, заседа, марихуана: ПОГЛЕДАЈТЕ како је шпанска полиција привела осумњичене за убиство Милоша Перуничића, један од њих био бос (ВИДЕО)

Print screen Youtube/ PoliciaNational

Španska policije je danas privele četvoricu muškaraca koji su osumnjičeni da su pre mesec dana likvidirali Miloša Petuničića u Marbelji
Španska policije je danas privele četvoricu muškaraca koji su osumnjičeni da su pre mesec dana likvidirali Miloša Petuničića u Marbelji. Baranin je ubijen u ratu škaljarsko-kakvačkog klana koji je do sada odneo preko 40 života.
Specijalci kriminalističke policije su posle mesec dana uspele da uđu trag mogućim ubicama Peruničića. Privela je danas četvoricu muškaraca na jednom podzemnom parkingu. Na snimku koji se pojavio na internu može da se vidi kako je policija oborila na zemlju osumnjičene, a onda ih odvela u jednu prostoriju gde su ih fotografisali. Jedn od njih je čak bio bos.

Njima je određen pritvor, a pored ubistva Peruničića, terete se i za zločinačko udruživanje, ilegalno posedovanje oružja, kao i trgovinu narkoticima.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije