Nisam ga poznavao, prvi put sam video njegovu fotografiju u novinama: Osumnjičeni za STRAVIČNO ubistvo mladića na Zvezdari tvrdi da NIJE KRIV

Novosti Online/ J. D. Lj.

25. 02. 2020. u 12:17

Нисам га познавао, први пут сам  видео његову фотографију у новинама: Осумњичени за СТРАВИЧНО убиство младића на Звездари тврди да НИЈЕ КРИВ

Neđeljko Đurović (Foto Fejsbuk) i žrtva Miloš Mileusnić Foto Fejsbuk

On tvrdi da nikakvu izjavu nije dao u policiji i da je prvi put nešto rekao u tužilaštvu a sad u sudu

NEĐELjKO Đurović danas je u Palati pravde izneo odbranu tvrdeći da nije ubio studenta iz Čačka Miloša Mileusnića, kako ga optužnica tereti, da tog momka nikada nije video niti poznavao i da je njegovu fotografiju video prvi put u novinama.

Đurović se inače tereti da je 27. januara 2019. u ranim jutarnjim časovima ispred jedne zgrade u Dimitrija Tucovića nožem izbo Miloša Mileusnića.

Mladić je usled zadobijenih povreda preminuo.

Pročitajte još - Neđeljko je ubio Miloša iz "ličnog nezadovoljstva": Evo šta se dešava sa slučajem koji je uznemirio Srbiju

Đurović je u svojoj odbrani do detalja ispričao šta je sve prethodilo nemilom događaju sećajući se precizno gotovo svake sekvence od momenta boravka u stanu, ispijanja pelinkovca, šetnje kroz grad, i kako on kaže "torture u policiji".

On tvrdi da nikakvu izjavu nije dao u policiji i da je prvi put nešto rekao u tužilaštvu a sad u sudu.

Suđenje se nastavlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Sima

25.02.2020. 14:54

Sad se pravi lud. Minimalno doživotno bez pomilovanja da ga ovo ludilo prođe. Ovoj zveri je malo i smrtna kazna? Unuštio je celu porodicu,majku,oca i sestru. Ako nedobije doživotno onda zub za zub!

Dušan

25.02.2020. 16:24

SAD (Sjedinjene am....)ne volimo ih, ali trebamo njihove zakone i kompletan krivični postupak i sistem prepisati. Normalno i uvesti smrtnu i doživotnu kaznu.. Za ovakvog idiota, koji još tvrdi da nije kriv, koji bezobrazluk, ubija još jednom roditelja žrtve. Tamo ne bi bilo dileme. A ovde dobiće 12 najviše 14 godina i izaći će za osam ili devet i opet će u svom siledžijstvu ponoviti.

Muki

25.02.2020. 16:32

....  što se praviš lud priznaj delo koje si počinio a ne malo jesam malo nisam

pravda

25.02.2020. 22:17

Kakvo sudjenje kakvi bakrači,presuda na licu mesta,ili pogubljenje ili doživotna