Neđeljko je ubio Miloša iz ličnog nezadovoljstva: Evo šta se dešava sa slučajem koji je uznemirio Srbiju

Tanjug

23. 12. 2019. u 16:25

Неђељко је убио Милоша из личног незадовољства: Ево шта се дешава са случајем који је узнемирио Србију

Neđeljko Đurović Foto Fejsbuk

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je potvrdio optužnicu protiv Neđeljka Đurovića iz Požarevca kojom se tereti da je na smrt izbo Miloša Mileusnića
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je potvrdio optužnicu protiv Neđeljka Đurovića iz Požarevca kojom se tereti da je 27. januara ove godine rano ujutru na smrt izbo Miloša Mileusnića, ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, pa će mu uskoro početi suđenje.

Ovom odlukom od 12. decembra odbijena je žalba Đurovićeve odbrane i potvrđeno je rešenje Višeg suda u Beogradu kojim je u oktobru potvrđena optužnica protiv njega, rekla je za Tanjug portparolka Apelacionog suda u Beogradu Mirajana Piljić.

Đurović se nalazi u pritvoru od hapšenja.

Potvrđenom optužnicom Višeg javnog tužilaštva, on se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora.

Pročitajte još - OTAC MLADIĆA KOG JE UBIO NEĐELjKO: Sina mi ništa ne može vratiti, ne zanima me istraga

Njemu će u Višem sudu uskoro biti zakazan početak suđenja.

Đurović je zimus na saslušanju u tužilaštvu negirao ubistvo, tvrdio je da uopšte nije bio u Ulici Dimitrija Tucovića u vreme ubistva, iako je, prema pisanju medija dan ranije, u policiji priznao ubistvo, koje je navodno izvršio iz "ličnog nezadovoljstva", iako ubijenog nikada pre nije video.

Prema pisanju medija, Đurović je iz imućne porodice iz Požarevca, ali godinama živi u Beogradu, gde su mu roditelji kupili stan.

U Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari 27. januara ujutru izboden je Miloš Mileusnić, student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)