Kamiondžija iz Srbije pronađen mrtav u Italiji, telo tri dana bilo u kabini

Novosti Online

17. 11. 2019. u 15:20

Камионџија из Србије пронађен мртав у Италији, тело три дана било у кабини

Ilustracija Foto: Depositphotos

Kako prenose italijanski mediji, nesrećni čovek radio je za jednu slovačku firmu i trebalo je da isporuči robu jednom italijanskom preduzeću
Kamiondžija iz Srbije (59) pronađen je u sredu 13. novembra mrtav u svom kamionu, parkiranom u gradiću na severu Italije. Kako je utvrđeno, leš se u kabini nalazio puna tri dana.

Pročitajte još: Krvava noć u Beogradu: Muškarac podlegao povredama, dvojica mladića ranjena

Kako prenose italijanski mediji, nesrećni čovek radio je za jednu slovačku firmu i trebalo je da isporuči robu jednom italijanskom preduzeću. Pošto se nije pojavio na odredištu, njegovi poslodavci su alarmirali policiju. Karabinjeri zajedno sa lokalnom policijom odmah su započeli potragu, a istraga je trajala sve dok prijava o nestanku nije povezana sa kamionom koji je danima stajao parkiran na trgu ispred hotelskog restorana "Al Sole di Saone", na auto-putu 237 kod mesta Đudikari.

Karabinijeri i lokalna policija nisu mogli da uđu u vozilo, pa su u pomoć pozvani vatrogasci, koji su provalili u kabinu i zatekli jeziv prizor. Leš je poslat na obdukciju, koja je pokazala da nije bilo zločina, već da se radi o prirodnoj smrti.

(tpknews.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Tamo Neko

17.11.2019. 18:45

Tragedija.Pocivaj u miru. Nasi ljudi rade u krajnje nehumanim uslovima,angazovani najvise od firmi iz zemalja bivseg Istocnog bloka,a sve zarad obezbedjivanja bolje egzistencije svojim porodicama.

stevan

17.11.2019. 20:20

pocivaj u miru nesretni brate. gorka je nasa sudbina. mlad sam otisao iz zemlje i kada ovo procitam dusa me boli svake godine sve vise.