SUĐENjE ZA ZLOČIN NA PEŠTERU: Žena ćuti, muž poriče

M. N.

01. 07. 2019. u 12:03

СУЂЕЊЕ ЗА ЗЛОЧИН НА ПЕШТЕРУ: Жена ћути, муж пориче

Mubera i Senad Muhović / Foto "Fejsbuk"

U novopazarskom Višem sudu počelo je suđenje supružnicima Muberi i Senadu Muhoviću iz Sjenice. Anel Papić ubijen pa zapaljen u junu 2017. godine

VIŠE od dve godine posle strašnog zločina u selu Ponorac na Pešteru, gde je 23. juna 2017. godine ubijen a potom i zapaljen Anel Papić (31), u novopazarskom Višem sudu počelo je suđenje supružnicima Muberi i Senadu Muhoviću iz Sjenice. Na početku procesa Mubera i dalje ćuti o celom slučaju, a njen muž tvrdi da nema ništa sa smrću Papića. Njih dvoje Više tužilaštvo u Novom Pazaru tereti da su počinili ovaj zločin, a potom pobegli u Nemačku, gde je Senad radio.

Mesec dana posle ubistva, podsetimo, supružnici Muhović vratili su se u Srbiju i predali se pravosudnim organima. Od tada su u pritvoru i sve vreme su se branili ćutanjem. Na pripremnom ročištu su progovorili tvrdeći da nisu ubili Anela i da nemaju ništa sa njegovim ubistvom.

Na prvom ročištu, pred većem Višeg suda, Mubera se opet branila ćutanjem. Njen suprug tvrdi da Anela Papića nije ni sreo, ni video, kao i da nema ništa sa njegovim ubistvom. Suđenje će biti nastavljeno sredinom ovog meseca.

PROČITAJTE JOŠ - Nađeni DNK tragovi "optužuju" supružnike: U kolima krv ubijenog!

Od toga s kakvim dokazima raspolažu policija i tužilaštvo zavisiće dalja sudbina Muhovića. Njihovi branioci tvrde da nema dovoljno dokaza koji mogu da ukažu na to da su oni ubili Papića.

PROČITAJTE JOŠ - GODIŠNjICA MONSTRUOZNOG ZLOČINA: Muhovići optuženi za ubistvo, Anela spalili živog?!

POSLE ubistva Anela Papića policija je sumnjala da je on bio u ljubavnoj vezi sa Muberom, kao i da ga je 23. juna 2017. ona navodno telefonom pozvala da dođe na "staro mesto" u selu Ponorac. Tu je Anel usmrćen sa 27 udaraca tupim predmetom u predelu glave i tela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

драгана

01.07.2019. 14:43

Ovo je teško i planirano ubistvo.Najstroža kazna za njih.Zamislite da svi idemo i ubijamo one koji nam smetaju ili nam se ne sviđaju.Strašno.