DRAMA U NOVOM BEOGRADU: Pucao u suprugu, pa u sebe dok im je beba bila u kolicima

NovostiOnline / E. B.

10. 06. 2019. u 21:11

U naselju Dr Ivan Ribar, na Novom Beogradu sinoć oko 20.00 muškarac D. J. (25) ispalio je više hitaca u svoju suprugu T. J. (25), a potom je pucao u sebe

ДРАМА У НОВОМ БЕОГРАДУ: Пуцао у супругу, па у себе док им је беба била у колицима

Foto: VN

U naselju Dr Ivan Ribar, na Novom Beogradu sinoć oko 20.00 muškarac D. J. (25) ispalio je više hitaca u svoju suprugu T. J. (25), a potom je pucao u sebe.


Povređena žena je sa tri prostrelne rane u desnom plućnom krilu i prelomom potkolenice prevezena u Urgentni centar. Brzom intervencijom Hitne pomoći zbrinut je i povređeni muškarac. Do zaključenja ovog broja "Novosti" njihovo stanje je bilo kritično.Prema nezvaničnim informacijama, D. J. i njegova supruga T. J. posvađali su se na parkingu ispred zgrade, nakon čega je on potegao pištolj i ispalio više hitaca u njene grudi.


U trenutku kada je pucao u ženu, pored nje su se nalazila kolica sa njihovom bebom. Kada ju je ranio, otrčao je u drugi deo bloka, gde je pokušao da izvrši samoubistvo, pucnjem sebi u glavu. Teško povređenog, Hitna pomoć ga je zbrinula. Dete koje je bilo u kolicima nije povređeno, a na mesto nesreće odmah je došla porodica ranjene devojke, koja je odvela dete.Prema rečima stanovnika ovog dela Beograda, nešto malo pre 20.00 začuli su se pucnji, a potom i sirene. Mališani koji su se igrali u parku počeli su da beže kroz naselje.- Krenula sam da bacim đubre, a u susret mi je trčalo dete govoreći da ne idem ka glavnoj ulici jer tamo leže mrtvi ljudi - priča jedan od očevidaca. - Zastala sam i ugledala dečja kolica i tragove krvi po trotoaru. Ubrzo se na mestu nesreće pojavila i policija, koja je odmah zatvorila ceo kraj zbog uviđaja.


Kako smo saznali od komšija, bračni par je započeo brakorazvodnu parnicu. Živeli su zajedno u Surčinu ali se T. J. pre nekoliko dana vratila kod roditelja na Novi Beograd.


Nezvanično, D. J. je imao i zabranu prilaska svojoj supruzi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije