PRONAĐEN MRTAV U CENTRU LESKOVCA: Iskrvario zbog uboda staklom

I. M.

23. 11. 2018. u 12:46

ПРОНАЂЕН МРТАВ У ЦЕНТРУ ЛЕСКОВЦА: Искрварио због убода стаклом
S. S.(22) prevezen oko dva časa posle ponoći u Urgetni centar leskovačke Opšte bolnice bez znakova života

LESKOVAC – Leskovčanin S. S.(22) dovezen je u petak, oko dva časa posle ponoći, u Urgetni centar leskovačke Opšte bolnice bez znakova života sa ubodnom ranom u predelu donjeg dela stomaka. Još nema pouzdanih informacija o okolnostima pod kojima je nesrećni mladić izgubio život. Po svemu sudeći tragediji je prethodilo bahato i rušilačko ponašanje grupe mladića, od centralnog gradskog parka, preko ulice Moša Pijade do pasaža tržnog centra na Širokoj čaršiji. Tu su lekari Hitne pomoći, kako nam je potvrđeno, pronašli telo mladog čoveka.

Prema rečima direktora leskovačke Opšte bolnice dr Nebojše Dimitrijevića, gde je nastradali odmah transportovan, osoblje Urgentnog centra je učinilo sve što je moglo, ali je reanimacija bila neuspešna. Mladić je iskrvario, a kada je Hitna pomoć stigla krv je već bila zgrušana. Sem ubodno rane u predelu stomaka, imao je i ogrebotine po rukama, a telo je poslato na obdukciju. Policija je blokirala prolaz koji od gradskog parka vodi ka Ulici Kosta Stamenkovića, gde su zatečeni prevrnuti kontejneri. Međutim za sada, sem uobičajenih formulacija, nema zvaničnog saopštenja šta se zapravo dogodilo, pa se Leskovcem šire mnogobrojne verzije ovog događaja.

DIVLJALI U CENTRU STANARI u Ulici Moše Pijade svedoče o tome da ih je sat posle ponoći probudila buka i da su videli četvoricu mladića koji su divljali ulicom. Oni su osim kontejnera prevrtali i žardinjere, a navodno su oštetili i nekoliko retrovizora na parkiranim automobilima.

- Prijavljen nam je događaj u kojem je jedna osoba ubrzo po povređivanju preminula. Policija je obavila uviđaj i postupa po nalogu tužioca – kazao je Boban Zdravković, portparol leskovačke Policijske uprave.

PROČITAJTE JOŠ - Mladić izboden srpom još u kritičnom stanju

Na pitanje da li smrt mladog čoveka može da se poveže sa navodnom tučom i prevrnutim kontejnerima u centru grada, Zdravković je rekao: Ko kaže da je bila tuča?

Prema nezvaničnim informacijama, S.S. je povređen polomljenim staklom, a istraga ne isključuje ni mogućnost da je sve splet nesrećnih okolnosti i da je povreda nastala njegovim slučajnim padom. Međutim, ne zna se tačno mesto gde se to dogodilo, jer ni na jednoj od mogućih lokacija nismo zatekli tragove krvi.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije