IZUJEDALI GA PSI NA SMRT: Na suđenju komšinica rekla da ne poznaje optuženu

Lj. P.

sreda, 30. 11. 2016. u 08:41

ИЗУЈЕДАЛИ ГА ПСИ НА СМРТ: На суђењу комшиница рекла да не познаје оптужену
Nastavljeno suđenje Igori Maksimović za smrt Đurađa Marčete

U NASTAVKU suđenja Igori Maksimović (29), iz Petrovaradina, optuženoj za teško delo protiv opšte sigurnosti, jer su psi njenog supruga 11. jula nasmrt izujedali komšiju Đurađa Marčetu (84), kao svedok saslušana je Gordana Vukosavljević, komšinica iz Ulice Bukovački do.

Ona je kazala da kobnog dana nije videla šta se tačno dogodilo u dvorištu Marčeta. Za optuženu je rekla da se nikada nisu upoznale, ali da ju je viđala u prolazu.

Igora Maksimović je u svoju odbranu izjavila da je u kući bila sama sa dvoje maloletne dece i da joj je suprug Rade pre odlaska na put rekao da pusti pse da bi se osećala bezbednije, zbog mogućih krađa. Dodala je da ih od komšijskog dvorišta deli žičana ograda. Dva psa, rase američki staford terijer, su videvši mačku, navodno, preskočila komšijsku ogradu i napale Marčetu, nanevši mu smrtonosne povrede.

Optužena je pokušala da pomogne komšiji, ali bezuspešno. Pokušavajući da ih skloni od starca, i sama je bila povređena.

Suđenje se nastavlja 31. januara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

seka

30.11.2016. 22:00

cuj znate za majku dvoje maloletne dece reci na robiju mora a ne vidite sta se desava u njihovoj okolini. Ne vidite kada manijak izbode suprugu koja mu je rodila 3 dece i on je u bolnici napadne da bi zatim dobio da se brani sa slobode a majka koja zastiti svoju decu mora na robiju. E pa gde ce vam dusa pomislite na svoju decu i njihovu sigurnost a ovo celi svet zna i vidi da je nesretan slucaj i da niko to nije zelio