Aleksandra Kosmajac: Ovo je politički progon

V. N.

10. 11. 2014. u 12:02

Александра Космајац: Ово је политички прогон
Samo nekoliko sati posle hapšenja supruga Dragoslava, Aleksandra otvorila dušu reporterima „Novosti“. Zavide mu, tvrdi, na poslovnom uspehu

DECA i ja smo u šoku. Ovo je politički progon mog supruga Dragoslava. On je pošten čovek, porodičan, radan...Zameraju mu i zavide mu na njegovom uspehu u građevinskim poslovima, koje tvrdim, sve obavlja legalno i po zakonu.

Ovo je u nedelju za „Novosti“, u dvorištu njihovog doma na Zvezdari, u Žabljačkoj 17, ispričala Kosmajčeva supruga Aleksandra, nekoliko sati pošto joj je policija uhapsila muža.

- Još ne možemo da se oporavimo od ovog šoka - priča Aleksandra. - Kad je policija došla na naša vrata i pozvonila u cik zore, oko 4.30, svi u kući smo spavali. Naša deca se nisu ni razbudila, kada im je policija, posle pretresa kuće, odvela oca. Dragoslav se nije opirao hapšenju, bio je priseban i staložen, jer zna da nije kriv ni za šta. I policajci su jako bili fini i profesionalni.

Aleksandra je „zamolila medije da budu korektni u izveštavanju“ i veruje da će nadležni organi da postupaju po zakonu i potvrde nevinost njenog supruga.

- Dragoslav je nedavno operisan - navodi njegova supruga. - Imao je problema sa srcem. Pored toga, u poslednje dve nedelje, imali smo čak dva smrtna slučaja u porodici, što ga je puno potreslo i dodatno mu narušilo zdravlje.

Komšije u Žabljačkoj ulici u nedelju su bile iznenađene hapšenjem Dragoslava Kosmajca. Navode da je on komšija za primer.

- Nikada u našoj ulici nije bilo incidenata niti bilo kakvih intervencija policije, sve do letos kada su mediji objavili da je, navodno, Kosmajac umešan u kriminalne poslove - priča jedan od komšija. - Kako god bilo, neka državni organi rade svoj posao. Ipak, Kosmajac je komšija koji se ne meša u tuđe probleme, ali kad zatreba uvek je tu da pomogne. Takvi su i članovi njegove porodice.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

milomitr

10.11.2014. 16:27

@Prevareni radnici Srbije - Pa novac bi mogli poslati Dir veljovicu onom smenjenom Miljkovicu pa moze i onom iz NS sto je isto smenjen njima treba ......

omg

10.11.2014. 12:59

Politički progon , a jel on ima političku partiju? dobro da nije rekla da je uhapšen na rasnoj osnovi...

HitmanSRB

10.11.2014. 15:29

Strašno,užas, koga god privedu on je "nedužan" i "miran porodičan čovek". Pa ljudi moji, dokle više? Bolje da je ćutala. Možda su poslovi ko poslovi regularni, ali novac za obrt tih poslova definitivno nije. Za SNS botove: istragu i privođenje su vrsile sluzbe bezbednosti

nasa posla

10.11.2014. 15:36

Preispitati i taj komsiluk...za mnoge je ovaj najveci diler droge i kriminalac , samo za komsije nevinasce ! To me podseca na lopove koji su mi poharali kucu a stvari su nadjene kod njihovih komsija....svi su tu povezani i mnogi imaju ite kako koristi od kriminalca !

matija

10.11.2014. 15:47

Svi ovi koji odobravaju i podrzavaju Aleksandru i njenu porodicu su ili njihova rodbina ili na njihovom platnom spisku.Ne mogu da verujem da je neko siguran da su sve ovo stekli sa svojih 10 prstiju,posteno nema sta

bakibg

11.11.2014. 01:22

Ako je ukrao neka robija, ali izgleda da je u Srbiji srmota biti bogat. Ovi sto hapse ljude sa parama, bili krivi ili ne i hrane sujetu ovom osiromasenom narodu sigurno zive skromno kao Mahatma Gandi.

DRAGANBELI68@GMAIL

11.11.2014. 11:37

a sto nipita vucic odakle covicu pare vesicu malom jos ih je unapredio pogotovo vesica kosarka fudbal dalije odgovarao za ijedan dinar ucutalistese za lukica kao nasli tajne racune duricu pastoga neuhapse ovo ima samo u srbiji objavite moj komenar da vidim bas dali smete