Jela bez bibera su nezamisliva: Ovu grešku najčešće pravimo prilikom njegove upotrebe

Z. O. J.

29. 12. 2019. u 18:10

Mnogi greše kada jelo žele da oplemene već samlevenim biberom

Јела без бибера су незамислива: Ову грешку најчешће правимо приликом његове употребе

Depositphotos

JELA bez bibera gotovo su nezamisliva, jer sa ovim začinom dobijaju poseban ukus i šmek. Međutim, mnogi greše kada jelo žele da oplemene već samlevenim biberom.

Biber je najbolje mleti neposredno pred upotrebu, jer jednom samleven brzo gubi aromu. Najbolje je da se melje u malim ručnim mlinovima, koji u potpunosti čuvaju upravo aromu i ljutinu. I to mešavinu sve četiri vrste ovog začina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

maniks

29.12.2019. 19:53

Jos bolje ako se dok se melje skace i igra oko peci., kakve sve gluposti ljudi izmisljaju pa i ja da dodam.