Glumica Nataša Ninković (47) oduševila je sve poslednjom, maestralno odigranom ulogom Mine u seriji "Senke nad Balkanom 2" ,a sada je bez dlake na jeziku progovorila o životnoj egzistenciji i sve lošijem statusu glumaca u Srbiji.

Nataša se prvo dotakla eksplicitnih scena koje je snimila sa kolegom Andrijom Kuzmanovićem u trenutno popularnoj seriji "Senke nad Balkanom 2".

- Uvek su te scene neprijatne, pogotovo što nisam bila sigurna u sebe jer nisam radila takve uloge ranije. Posle dugih pregovora, prepustila sam se reditelju, poverovala i nisam pogrešila. To je kod nas uvek klizav teren i lako može da sklizne u banalnost. Kao što sam rekla, uz poverenje u reditelja, direktora fotografije, u sektor kostima, jer svi aspekti su bitni, ispalo je veoma dobro - ispričala je Nataša Ninković.

Ona je istakla i da joj je prilikom snimanja ovih scena jako pomogla velika profesionalnost kolege Andrije Kuzmanovića.

- Meni je bilo neprijatnije. Moram da kažem da je Andrija bio veoma profesionalan, pažljiv i pun razumevanja za moje nesigurnosti. On je divan čovek i kolega - istakla je glumica.

Nataša je istakla i da joj najviše smeta trenutni, jako loš status glumaca u Srbiji.

– Bila bih nerealna i nesrećna kada bih pravila paralelu sa bilo čim što se nalazi u Holivudu. Mi nemamo tržište da bi film bio ozbiljan biznis. Ali ono što me duboko vređa jesu naše plate u pozorištima koje su upola manje od najgorih u regionu - iskrena je Nataša.

Ona je otkrila i da se uvek nasmeje kad neko od glumaca u našoj zemlji sebe nazove zvezdom.

- To je razlog što se maltene ne može postaviti mesečni repertoar, jer su ljudi prinuđeni da rade sa strane za goli opstanak. Zato mi je smešno kada neko kaže da je zvezda. Koja zvezda?! Sa iznajmljenom garderobom, reklamiranom šminkom i frizurom i sponzorskim manikirom prošetaju na crvenom tepihu. “Instagram” im izgleda kao pokretni bilbord - ispričala je gumica u intervjuu za magazin Story.