KAKO BI DEJSTVOVALA NOVA KOALICIJA: Zavetnica i Marinika kreče murale Mladiću, a Boško, Miloš i Vladeta sele Stefana Nemanju u Marinkovu baru

Novosti online

06. 04. 2022. u 10:49

NOVA koalicija koja se oformila od Đilasovog SSP, Zavetnika, Dveri, DSS očigledno je napravljena bez toga da se ispune predizborna obećanja, a sve kako bi pokušali da se domognu fotelja.

КАКО БИ ДЕЈСТВОВАЛА НОВА КОАЛИЦИЈА: Заветница и Мариника крече мурале Младићу, а Бошко, Милош и Владета селе Стефана Немању у Маринкову бару

Marinika Tepić i Dragan Đilas / Foto Tanjug

Kako bi mogla da izgleda ova koalicija, a kada se uzmu u obzir predizborna obećanja koje su davali Đilasovi kadnidati, koja su bila oprečna njihovim partnetima?!

Po tome bi moglo da dođe do toga da Milica Đurđević i Marinika Tepić zajedno će prekrečiti sve murale Ratku Mladiću, dok bi Boško Obradović i Miloš Jovanović zajedno sa Vladetom Jankovićem, prenosili spomenik Stefanu Nemanji sa Savskog trga u Marinkovu Baru ili Borču.

Dragan Đilas, koji ih je sada okupio, već je govorio o tom planu:

- Jasno je svima da mural ne treba da postoji! Biće prekrečen! Ne treba veličati takve stvari ali dok ne promenimo vlast mi ćemo imati murale, grafite o Srebrenici i neke strašne stvari!

Podsetimo, dok je reditelj Goran Marković spomenik Stefanu Nemanji nazivao nakazom koji bi "proterao" u Marinkovu baru, Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda, Vladeta Janković, se grohotom smejao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri