POLICIJA INTENZIVNO ČEŠLJA GRAD: Nakon zločina, osumnjičeni za ubistvo Vranjanke Sare bio u kući u kojoj je stanovao? (FOTO)

J.S.

21. 02. 2021. u 20:43

POLICIJA u Vranju već 24 sata intezivno traga za Marjanom S. iz ovog grada koji je osumnjičen za ubistvo Sare A. na bezinskoj pumpi u Vranju.

ПОЛИЦИЈА ИНТЕНЗИВНО ЧЕШЉА ГРАД: Након злочина, осумњичени за убиство Врањанке Саре био у кући у којој је становао? (ФОТО)

Foto: J.S.

Bukvalno se „češlja“ svaki deo grada, ali osumnjičeni do sada nije lociran.

Spekuliše se da je Marjan nakon ubistva bio u stanu koji je stanovao u Drvarskoj ulici u donjem delu grada. Navodno je izašao kroz prozor, ali niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da je to bio baš on.

Foto: J.S.

Bilo je priča da je primećen i kod javnih garaža u naselju Ledena stena, ali i o tome nema potvrde u policiji.

Foto: J.S.

Večeras je Milena Dimitrijević PR vranjske policije rekla za "Novosti" da policija neumorno radi na rasvetljavanju slučaja i da su pripadnici policije raspoređeni gotovo u svakom delu grada.

Foto: Fejsbuk

Podsećamo da je danas popodne policija objavila fotografije ubice i pozvala građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju jave u najbližu policijsku stanicu ili na brojeve telefona 192 i 017/401-585.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)