SUDSKI VEŠTAK POTVRDIO: Tela dvoje mladih pronađena u kupatilu, potvrđene prvobitne sumnje

Novosti online

18. 02. 2021. u 10:12

JOVANA (30) iz Ježevice i njen momak Uroš (29) iz Visibabe kod Požege, nastradali su od strujnog udara u kupatilu nedovršene vikendice u selu Kremna nadomak Užica, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Užicu.

СУДСКИ ВЕШТАК ПОТВРДИО: Тела двоје младих пронађена у купатилу, потврђене првобитне сумње

Foto: Facebook/Printscreen

- Juče je urađena obdukcija i potvrđeno je da je par preminuo od strujnog udara. To su potvrdili i sudski veštak i veštak elektrotehničke struke - kaže viši javni tužilac Veljko Lalić.

Uroša je najverovatnije udarila struja dok se tuširao, a isto se dogodilo i Jovani koja je pokušala da ukaže pomoć.

Zbog ove tragične smrti mladog para u opštini Požega proglašen je dan žalosti.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)