ODREĐEN PRITVOR VELJI NEVOLJI: Evo za šta se terete Belivuk i njegova grupa!

Novosti online

06. 02. 2021. u 13:19

SUDIJA za prethodni postupak Specijalnog suda doneo je odluku o određivanju pritvora Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i još 18 osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i trgovinu narkoticima i nedozvoljeno držanje oružja.

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ВЕЉИ НЕВОЉИ: Ево за шта се терете Беливук и његова група!

Foto: N. Fifić

Belivuku se na teret stavlja i ubistvo.

Pritvor je određen po svim tačkama zakona, a to su opasnost od bekstva, uticaj na svedoke, kao i bojazan da će uticati na svedoke ili ponoviti krivično delo.

Određeni članovi grupe terete se za čak tri teška ubistva!

Okrivljenom V.G i okrivljenom M.A stavljeno je na teret da su izvršili krivično delo teško ubistvo, okrivljenom Veljku Belivuku, okrivljenom Marku Miljkoviću, okrivljenom V.V i okrivljenom V.D da su izvršili krivično delo teško ubistvo, a Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, okrivljenom N.L, okrivljenom V.D i okrivljenom M.B da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Osumnjičenima V.B, M.M, V.G, M.B, M.B, A.V, V.D, N.L, M.T, N.S, D.T, F.I, N.J, Ž.K, S.S, B.K, N.S, S.L, N.Đ, V.G, V.V i M.A stavljeno je na teret da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela iz člana i krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a okrivljenom V. G i Ž.K da su izvršili i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili