PRODUŽEN PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA KRVAVI PIR KOD NIŠA! Komšije tvrde: Svi su od njega strepeli

J. ĆOSIN

25. 01. 2021. u 22:45

ПРОДУЖЕН ПРИТВОР ОСУМЊИЧЕНОМ ЗА КРВАВИ ПИР КОД НИША! Комшије тврде: Сви су од њега стрепели

Foto: J. Ćosin

DA ne bi uticao na svedoke, ali i dovršio pokušano krivično delo ili učinio krivično delo kojim preti, Više javno tužilaštvo u Nišu predložilo je pritvor i donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv Saše D. iz sela Popovac, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Kako kažu u VJT, Višem sudu u Nišu je podnet predlog da protiv okrivljenog odredi pritvor kako ne bi uticao na svedoke, dovršio pokušano krivično delo ili učinio krivično delo kojim preti, kao i zbog visine kazne zaprećene za navedeno krivično delo, čije je izvršenje uznemirilo javnost.

Foto: J. Ćosin

Kako su za naš list ispričali meštani ovog sela koje je veoma potresla vest da je troje njihovih komšija izbodeno, kao i da je žrtva mogla da bude i četvorogodišnje dete koje je Saša hteo povredi, ovaj pedesetogodišnjak već duže vreme ima problem sa ponašanjem. 

- Kao mlađi je bio veoma borben, jak, često je upadao u tuče, vozio je motor, pravio probleme. Nakon poslednjeg incidenta koji je imao pre nekoliko godina kada je pretučen, povukao se, nije pravio probleme, ali je izgledao postao psihički labilan. Živeo je sam, majka mu je izvršila samoubistvo, brat mu je u psihijatrijskoj bolnici, a sestra ga nikad ne posećuje, ne dolazi. Komšija preko puta stalno mu je pomagao, ali eto, i njega je izbo jer je hteo da zaštiti Aleksandra u Milenu i njihovo dete, oni su inače jako dobri i humani ljudi. Ne znam šta mu je bilo da se okomi na njih, ali svi su od njega strepeli - priča nam komšija uhapšenog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)