MANIJAK ISTRAUMIRAO DETE: Uznemiravao devojčicu (11) na autobuskoj stanici u Nišu, komšije upozoravaju da mu to nije prvi put

Novosti online

23. 01. 2021. u 16:46

МАНИЈАК ИСТРАУМИРАО ДЕТЕ: Узнемиравао девојчицу (11) на аутобуској станици у Нишу, комшије упозоравају да му то није први пут

Foto: I. Mitić

JEDNA majka iz Niša upozorila je roditelje putem Fejbuka da je njenoj jedanaestogodišnjoj ćerki na autobuskom stajalištu u niškom naselju Trošarina prilazio nepoznati muškarac i zapitkivao je "da li je sama".

Nasrtljivac je odustao tek kada ga je oterao čovek koji je čekao autobus na istom mestu, ali je dete nesumnjivo već doživelo traumu i plaši se da nadalje samo ide do škole. Incident se desio 18. januara, a pomenuti post na Fejsbuku ova Nišlijka je objavila 19. januara.

- Samo da skrenem pažnju roditeljima na Trošarini a i šire. Moje dete je juče popodne (18. januar, prim.aut) oko 17 časova čekala autobus na stanici prema Banji, čekala je autobus za Čalije. Kaže da joj je nekoliko puta prilazio muškarac i pitao je da li je sama ili je neko sa njom. Ona se približila pored jedne devojke dajući mu do znanja da nije sama na stanici, međutim on je i tu prišao da pita da li je sama. Dete uplašeno naravno ima 11.godina. Prošao je drugi čovek i oterao ga na svu sreću. Ubrzo joj je naišao i bus. Jedno neprijatno iskustvo koje je nju potreslo i zbog čega ima strah da ide i vraća se iz škole sama, napisala je ova Nišlijka.

Majka devojčice kaže da muškarac koji je prišao njenoj ćerki i pitao je da li je sama, ima do 45 godina i da je srednje visine. Ona potvrđuje da je slučaj prijavila policiji i nadležnom tužilaštvu u Nišu.

Objava je izazvala veliko interesovanje na internetu pa je direktno podeljena skoro 300 puta u roditeljskim i raznim drugim grupama.

Reagujući na objavu, Nišlije potvrđuju da dete nije izmislilo priču te, da osoba koja radi takve stvari zaista postoji i da su ga već jurili u tom kraju. Zato i sumnjaju da se možda radi o istom čoveku.

- Radila sam na trafici pre par godina baš na Trošarini, on je svaki drugi dan tamo, jurila sam ga i ja i komšija iz druge trafike, dete ne laže. Uvek je čekao pola četiri zimi kada pada mrak, ma mora da je isti manijak, ima ga sad oko 65 godina pošto je to bilo pre pet, šest godina", napisala je jedna Nišlijka. Ona je, prepričavajući slučaj od pre nekoliko godina, navela da je njen komšija u drugoj trafici jurio napasnika ga jer je prišao devojčici i počeo da se češa o nju.

Za sada nije poznato da li se radi o istom manijaku ili su u pitanju različite osobe.

Ono što je evidentno jeste i da se organi reda bave ovim slučajem. Kako je potvrđeno u Policijskoj upravi u Nišu, policija ispituju se sve okolnosti ovog događaja.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Sanja

24.01.2021. 18:39

Da zaista je tako. Pre jedno 6 godina na trosarini,autobuskom stajalistu prema gradu, je isto muskarac prisao detetu 16 god. I poceo da je ispiruje dali je sama. Srecom je autobus ubrzo naisao, bila je istraumirana. Zimsko vreme i vec je skoro bio mrak. Strasno.