POŽAR U NEGOTINU: Izgorela montažna kuća

S.M.J.

10. 01. 2021. u 12:28

U KRUGU stovarišta u Đerdapskoj ulici u Negotinu u subotu oko 21 čas i 30 minuta izbio je požar u prizemlju montažne kuće, površine od 35 kvadrata. Vatra je, najverovatnije zbog nepažnje prilikom loženja peći u jednoj od prostorija ovog stambenog objekta najpre zahvatila tu i susednu prostoriju, a zatim i krov ove kuće. Prava je sreća da starija žena koja tu živi nije povređena.

ПОЖАР У НЕГОТИНУ: Изгорела монтажна кућа

Foto: S. Babović

Vatrogasci su u rekordnom roku, za dva minuta, nakon dojave kolega iz policije, koje je pozvao neko od komšija, stigli na mesto požara i ugasili ga za nepuna dva sata, spasivši hangar u krugu stovarišta, građu, inventar i brojna terenska i druga vozila. U požaru je pričinjena znatna materijalna šteta koju će nadležni naknadno utvrditi.

Pripadnicima Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Negotin od početka godine ovo je četvrta intervencija. Nedavno su na Radujevačkom putu u Negotinu uspešno ugasili požar koji je izbio na automobilu „golf 3“ u pokretu. Vozač golfa, negotinskih registarskih oznaka, u trenutku požara bio je sam u automobilu i zahvaljujući svojoj prisebnosti uspeo je da zaustavi vozilo, izađe iz njega i pozove policiju, koja je o svemu obavestila vatrogasce.

I u novogodišnjoj noći negotinski vatrogasci intervenisali su dva puta i to u istom domaćinstvu vlasnika iz Sikola, najpre u njegovom porodičnom domu gaseći dva objekta, a potom i na pojati između Sikola i Popovice, koja se ne koristi u poslednje vreme, a koja je vlasništvo istog domaćinstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni