NORMALAN ČOVEK OVO NE MOŽE DA URADI! Snimak sramotne krađe humanitarne dekoracije u Pančevu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

03. 01. 2021. u 09:07

НОРМАЛАН ЧОВЕК ОВО НЕ МОЖЕ ДА УРАДИ! Снимак срамотне крађе хуманитарне декорације у Панчеву (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printscreen

U NOVOGODIŠNJOJ noći u Pančevu nepoznate osobe ukrale su medvediće sa novogodišnje dekoracije Turističke organizacije Pančevo, što su kamere video nadzora i snimile, piše portal Pančevo moj kraj.

Nešto pre 23 sata momak i devojka šetali su centrom, zatim je ona zastala pred dekoracijom, a mladić se popeo uz oluk i skinuo medveda.

Ipak, to nije sve. Oko sat i po posle ponoći nepoznati muškarac s maskom na licu takođe je ukrao još jednog medvedića i pobegao sa njim.

Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije Pančevo kaže da je dekoracija napravljena u humanitarne svrhe, te da mu je teško da poveruje da bi neko od građana ukrao medvede.

- Šta da kažem? Normalan čovek ovo ne može da uradi. Ove ljude zaista treba da bude sramota što su naočigled kamera, u centru Pančeva, ukrali nešto što je javna svojina, a što je pritom služilo u humanitarne svrhe. Podsećamo da je dekoracija napravljena kako bi se sugrađani fotografisali i donirali novac za lečenje bolesne dece iz našeg grada. Čak i kada je humanitarnog karaktera i kada se prikuplja novac za lečenje dece iz Pančeva doživljavamo ovakve stvari - izjavio je Stoilković.

Video snimci koji su zabeležili krađe predati su policiji.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)