UHAPŠEN KRIMINALAC KOJI KRIJE MRAČNE TAJNE POZNATIH U SRBIJI: Policija zna kod koga je bio i šta je radio

Novosti online

11. 11. 2020. u 09:09

УХАПШЕН КРИМИНАЛАЦ КОЈИ КРИЈЕ МРАЧНЕ ТАЈНЕ ПОЗНАТИХ У СРБИЈИ: Полиција зна код кога је био и шта је радио

Ilustracija / Foto Depositphotos

GARABET H. (38) uhapšen je preksinoć sa 20 grama kokaina ispred tržnog centra u beogradskoj opštini Rakovica. Sumnja se da je on prodavao kokain mnogim poznatim ličnostima u gradu, koje će takođe biti predmet istrage.

Inspektori sa opštine Čukarica pratili su Garabeta u dužem vremenskom periodu, a onda ga uhvatili neposredno pre primopredaje droge.

- Policajci su očekivali primopredaju u tržnom centru, ali osumnjičeni ih je primetio, pa je bacio kesicu sa kokainom i počeo da beži. Međutim, brzo je uhvaćen- priča izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, Garabet je pružao otpor, ali je savladan i stavljene su mu lisice na ruke.

- U kesici koju je odbacio nađeno je 20 grama kokaina visoke čistoće, a pretresom stana osumnjičenog inspektori su pronašli još dvadesetak grama ove droge- objasnio je sagovornik beogradskog lista.

Garabet je, kako se sumnja, preprodavao drogu za jednu moćnu grupu dilera sa Voždovca.

- On nije želeo da sarađuje nakon hapšenja i nije hteo da oda ni dobavljače, ni kupce. Međutim, dok je bio pod prismotrom, posećivao je mnoge poznate ličnosti i one će u daljem toku istrage biti saslušane - kazao je izvor.

Inače, Garabet je zaposlen u jednom velikom javnom preduzeću, gde ima solidnu platu.

- Rođen je u Beogradu i ima srpske dokumente, a roditelji su mu iz inostranstva. Prema prezimenu pretpostavljamo da je poreklom Jermen - kaže sagovornik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)