OVO JE PRIVATNI NASTAVNIK OSUMNJIČEN ZA PEDOFILIJU: Poznat je u celom Brusu, devojčicu pipkao tokom časa?

S. Babović

09. 11. 2020. u 22:04

MEŠTANIN Brusa M.C. (64), koji je,kako su “Novosti” objavile, uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad detetom, u Rasinskom okrugu je poznat i kao osnivač Kulturno-umetničkog društva, koje postoji od 2013. godine, a osim što je frulaš, M.C. je i slikar, freskopisac, duborezac.

ОВО ЈЕ ПРИВАТНИ НАСТАВНИК ОСУМЊИЧЕН ЗА ПЕДОФИЛИЈУ: Познат је у целом Брусу, девојчицу пипкао током часа?

Foto: Facebook

- Ponosan sam što imam priliku da radim sa darovitim, mladim ljudima, zaljubljenicima u frulu-rekao je u jednom od brojnih intervjua lokalnim medijima frulaš M.C, čiji KUD osim frulaške sekcije, okuplja i talentovanu decu u okviru folklorne, dramske, pevačke, likovne sekcije.

Foto: Facebook

Kao umetnički rukovodilac KUD-a radio je sa više od stotinu dece u okviru KUD-a,koja su često bila nagrađivana. Kako su “Novosti” objavile, majka desetogodišnje devojčice,koja je bila na času frule kod osumnjičenog M.C, prijavila je policiji kako joj je ćerka ispričala da ju je nastavnik muzike dodirivao u predelu grudi. Sve se, navodno, dogodilo u kući osumnjičenog, gde je i održan čas. U tom trenutku su bili sami u kući.

Foto: Facebook

- Osumnjičenom je određena mera zadržavanja i biće saslušan po isteku te mere, a oštećena je dala iskaz stručnjacima Centra za socijalni rad,čija je će procena biti važna u daljem postupanju-navodi za “Novosti” Milan Mihajlović, javni tužilac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)