MALIŠAN ISPAO KROZ PROZOR SIGURNE KUĆE: Evo u kakvom stanju je dvogodišnjak, hitno prebačen u Tiršovu

V. C. S. - J. D. Lj.

29. 10. 2020. u 15:46

DVOGODIŠNjEM V. J., koji je danas oko 12,20 ispao kroz sa prvog sprata Sigurne kuće u Pančevu, pomoć je ukazana u Dečjoj klinici u Tiršovoj i kako saznajemo, mališan nije zadobio teže telesne povrede.

МАЛИШАН ИСПАО КРОЗ ПРОЗОР СИГУРНЕ КУЋЕ: Ево у каквом стању је двогодишњак, хитно пребачен у Тиршову

Foto: Z. Knežević

O događaju je, osim policije, obavešteno i nadležno Više javno tužilaštvo u Pančevu, iz kojeg nam je takođe potvrđeno da dečak stabilan.

- U Sigurnoj kući dete boravi sa maloletnom majkom. Kako je i zbog čega došlo do incidenta, istraga tek treba da utvrdi. Dete je prevezeno u UDK u Tiršovoj, gde je pregledana i gde je konstatovano da nema teške povrede. Sa njim je sve vreme i njegova majka. Trenutno se prikupljaju sva obaveštenja o događaju, a biće obavljeni razgovori i sa majkom i sa nedležnima iz Sigurne kuće - navode iz pančevačkog Tužilaštva za "Novosti".

I po rečima Vesne Stanojević, koordinatora Sigurne kuće, lekari su potvrdili da je dete dobro i stabilno.

- Iz Klinike u Tiršovoj su nam rekli da će dečak ostati dva dana na opservaciji, a mi i dalje pokušavamo da saznamo kako se sve to desilo. Za sada se samo zna da je majka čistila sobu u kojoj su bili smešteni ona i jednogodišnji dečak - rekla nam je Stanojevićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a