SECKALI SU GA NOŽEM: Ovo je Igor koga su oteli u Jagodini i terali da prizna da je ljubavnik Darijinog muža (FOTO)

V.N.

01. 10. 2020. u 20:13

СЕЦКАЛИ СУ ГА НОЖЕМ: Ово је Игор кога су отели у Јагодини и терали да призна да је љубавник Даријиног мужа (ФОТО)

Foto: Arhiva

IGORA Stankovića (37) kidnapovali su u Jagodini Darija C. V. (40), zvana Dara, i Dragan K. (43), poznatiji kao Kokos, oboje iz Strižila.

Za priču se, verovatno, nikad ne bi saznalo da Darija nije sve snimila mobilnim telefonom, pa je snimak stigao do policije, koja ih je odmah uhapsila. Po selu se priča da je Darija to uradila kako bi snimak poslala svom advokatu i kako bi deca pripala njoj, a ne suprugu sa kojim se razvodi.

Foto: Arhiva

Istragu o ovom slučaju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini koje Dariji i Draganu na teret stavlja protivpravno lišenje slobode. Kako im je rešenjem Osnovnog suda u Jagodini pritvor od 30 dana isticao 14. septembra, Osnovno tužilaštvo je jagodinskom sudu podnelo predlog za produženje pritvora, s obzirom na to da još postoje razlozi zbog kojih je pritvor određen, pa im je on produžen. Po završetku prikupljanja dokaza, biće doneta javnotužilačka odluka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Lucky

02.10.2020. 12:59

Iz Jagodine sam ,dogadjaj mi je poznat ali me buni jedno. Ne samo u ovon tekstu i ovom dogadjaju vec uopste,nacin na koji pisete. Zasto ime zrtve objavljujete u ptpunosti a imena baraba , silovatelja,ubica,lipova i ostale bagre krijete od javnosti. Zaarr netreba da se zna od koga da se covek cuva i koga da izbegava.