AKCIJA "LIM 2020": Uhapšen državljanin Srbije - policija pretresala automobil, a evo šta su pronašli (FOTO)

O. M.

30. 09. 2020. u 14:13

DRŽAVLJANIN Srbije M. N. (29) iz Priboja uhapšen je u akciji "Lim 2020" nakon što je policija u njegovom vozilu "pežo 307" pronašla i zaplenila 103 kilograma smese koja se koristi za mešanje sa praškastim drogama.

АКЦИЈА ЛИМ 2020: Ухапшен држављанин Србије - полиција претресала аутомобил, а ево шта су пронашли (ФОТО)

Foto Depositphotos

Akciju je sprovela PU Foča u kojoj navode da je vozilo prekjuče zaustavljeno u mestu Staro Rudo u opštini Rudo.

- Nakon zaustavljanja vozač "pežoa 307" se oglušio o izdato naređenje policije, te se dao u bekstvo. Brzom intervencijom policijskih službenika lišen je slobode - rekla je portparol PU Foča Svjetlana Govedarica.

Foto: O.M.

Ona kaže da je po nalogu Tužilaštva BiH izvršen pretres vozila, te da su u njemu pronađene tri putne torbe u kojima se nalazilo 15 pakovanja sa 103 kilograma nepoznate mase. Veštačenjem je utvrđeno da nije reč o drogi, već o paracetamolu i kofeinu koji se koriste za mešanje sa prakšastim drogama.

- Osumnjičeni je predat u nadležnost Tužilaštva BiH uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu neovlašteni promet opojnim drogama - navode u PU Foča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZBODEN MUŠKARAC U KRUŠEVCU: Lekari mu se bore za život