ČITULJA ZA GIŠKU: Brano Mićunović mu se i danas "obratio" OVIM REČIMA

Novosti online

15. 09. 2020. u 12:01

DRAGI moj brate, sve ove godine živim s Tobom i znam da me gledaš negde odozgo s neba. Verujem da bi me danas razumeo koliku tugu nosim...

ЧИТУЉА ЗА ГИШКУ: Брано Мићуновић му се и данас обратио ОВИМ РЕЧИМА

Foto: V.N.

Ovim rečima se u čitulji objavljenoj u štampanom izdanju Večernjih novosti od Đorđa Božovića Giške oprostio Brano Mićunović.

Kao potpis na čitulji potpisan o je "Zauvek tvoj brat Brano Mićunović".

Foto: V.N.

Podsetimo, na današnji dan pre 29 godina ubijen je Đorđe Božović Giška, beogradski kriminalac od kojeg je drhtala Evropa. Kao i svake godine, na dan kada je ubijen, Brano Mićunović - crnogorski biznismen koji je bio Giškin najbolji prijatelj dao je čitulju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (8)