ČEDA IZAZVAO I UDES: Lider LDP automobilom udario u “punto”, povređena devojka (FOTO)

NovostiOnline/J.D.

20. 07. 2020. u 11:00 >> 12:06

LIDER LDP Čedomir Jovanović jutros je izazvao udes ispred Klinike za rehabilitaciju “Fizio centar” na Novom Beogradu.

ЧЕДА ИЗАЗВАО И УДЕС: Лидер ЛДП аутомобилом ударио у “пунто”, повређена девојка (ФОТО)

Foto: J.D.

Kako je reporteru “Novosti” ispričao radnik sa obližnjeg gradilišta, jutros je ispred ove klinike, prvo došla Jovanovićeva supruga Jelena, a potom i Čeda.

- Nisam znao čiji je automobil parkiran, počeo sam da trubim a onda je Čedomir izleteo besan iz vozila i počeo da širi ruke. Seo je u kola, i naglo krenuo u rikvec. Potom je dodao gas i krenuo napred, i tada je udario u „punto“ za čijim volanom se nalazima devojka.

Kako saznajemo, devojka je zadobila lakše povrede i prevezena je do obližnjeg Doma zdravlja kako bi joj se ukazala pomoć.

Podsetimo, Čedomir Jovanović napao je jutros Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje se Jovanović već sukobio s vlasnikom te klinike, Žarkom Ivakovićem.

- Jovanović je nasrnuo na mene i polomio mi naočare ispred Fizio centra - potvrdio nam je Dejan Dubajić.

Primetno je oštećenje na vozilu nastalo prilikom sudara sa "puntom"

Foto: J.D.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (9)