"STAN ĆU POKLONITI DECI": Dobitnica nekretnine u Zemunu za "Novosti" - Koverat sam poslala juče, ne mogu da verujem da je izvučen!

M.L.

19. 12. 2020. u 21:07

JOŠ ne mogu da verujem šta se dešava, presrećna sam. Stan ću pokloniti deci, a radost zbog vredne nagrade prvo sam podelila sa mlađim sinom. Ovo su reči Kragujevčanke Vesne Cvetković, koja je dobila stan u Beogradu u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

СТАН ЋУ ПОКЛОНИТИ ДЕЦИ: Добитница некретнине у Земуну за Новости - Коверат сам послала јуче, не могу да верујем да је извучен!

Foto: Privatna arhiva

Vesna je penzinerka, do pre manje od godinu dana radila je u „Zastavinoj medicini rada“. Ima dva sina,jedan je u Kini, drugi trenutno u Rusiji.

- Obojica su profesori engleskog jezika i planirali su da se vrate u Srbiju,čim se završi ova školska godina. Eto,na ovaj način rešavamo stambeno pitanje za jednog od njih dvojice.Za drugog sina ćemo se već nekako snaći,u dahu priča Vesna.

Ona ima stan od pedesetak kvadrata u kragujevačkom naselju Centralna radionica. Živi sama i učestvovala je i ranije u ovoj nagradnoj igri.

- Kada sam na televiziji čula moje ime istog momenta sam pozvala mlađeg sina i kazala mu da sam dobila stan.Bio je zbunjen,zajedno smo se veselili,priča Vesna.

Tek posle toga je nastao,kako kaže, haos. Zvali su je poznanici, novinari.Telefon je neprekidno zvonio.

- Ne stižem da se javim,ne znam više ni sa kim sam sve razgovarala,svejedno, presrećna sam,priča ona.

Koverat koji je baš njoj doneo sreću i najvredniju nagradu u ovoj nagradnoj igri,poslala je,kaže, juče. Nije mogla da veruje da je stigao i da je među toliko pošiljki izvučen baš taj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili