ČETVRTO IZVLAČENJE NAGRADA U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Srećnim dobitnicima biće dodeljeno 5 automobila i stan u Beogradu

Tanjug

19. 12. 2020. u 17:12

VEČERAS je četvrto izvlačenje u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020 biće održano u subotu, 19. decembra u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

ЧЕТВРТО ИЗВЛАЧЕЊЕ НАГРАДА У ИГРИ УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Срећним добитницима биће додељено 5 аутомобила и стан у Београду

Foto: Printskrin

Odziv građana za učešće u nagradnoj igri nastavlja se iz dana u dan, saopštava Vlada Srbije je fantastičan. Samo u toku jučerašnjeg dana stiglo je 180.000 koverata iz cele Srbije, tako da u ovom trenutku za subotnje izvlačenje vrednih nagrada konkuriše više od 5.200.000 koverata.

Danas će kao i tri prethodna kola biti dodeljeno 5 automobila FIJAT 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije. U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1.septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati Uzmi račun i pobedi 2020.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno. Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili