KRENULI U DIGITALNU POBUNU: Udruženje radnika na internetu zasipa nadležne pitanjima i pozivima

S. B.

18. 11. 2020. u 15:13

UDRUŽENjE radnika na internetu, iščekujući odgovor nadležnih na njihove zahteve, rešilo je da ih zaspe pitanjima, pismima i pozivima.

КРЕНУЛИ У ДИГИТАЛНУ ПОБУНУ: Удружење радника на интернету засипа надлежне питањима и позивима

FOTO: Depositphotos

Pokrenuli su svojevrsnu pobunu na internetu. Pozvali su svoje članove da se obraćuju Ministarstvu finansija, Poreskoj upravi i kabinetu premijerke Ane Brnabić.

Poreska uprava nedavno je počela da proverava i obračunava poreske obaveze i dugove svima koji primaju uplate iz inostranstva i to za pet poslednjih godina.

Udruženje je prošlog utorka nadležnima predalo poziv za pregovore kako bi zajednički došli do najprihvatljivijeg poreskog tretmana, uz poziv da se do tada zasutave započeti procesi naplate. Po važećim propisima od svake uplate bi državi trebalo da prepuste od skoro 30 do 80 odsto. Članovi, međutim, i dalje dobijau pozive poreznika.

- Zajedničkom akcijom - masovnim slanjem mejlova i pozivanjem njihovih brojeva telefona - pokazaćemo im koliko nas ima i da smo jednoglasni u nameri da ne pristanemo na njihovo zastrašivanje - stoji u objavi Udruženja radnika na internetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju