POSLE 107 DANA Gotova letnja sezona na Kopaoniku

J.Su.

01. 10. 2020. u 13:09

POSLE 107 dana rada, letnja sezona u planinskom centru Kopaonik završava se u nedelju, 4. oktobra.

ПОСЛЕ 107 ДАНА Готова летња сезона на Копаонику

Foto: M. Anđela

Kako kažu u Skijalištima Srbije, za nešto više od tri meseca rada ostvarili su izuzetne poslovne rezultate, a oboren je i rekord posećenosti od kada postoje letnji sadržaji na Kopaoniku. Od 18. juna, kad je planinski centar ovog leta počeo sa radom ostvaren je promet za 2,7 puta veći od prošlogodišnjeg.

Najposećeniji dan na Kopaoniku zabeležen je 2. avgusta kada je letnje sadržaje koristilo više od 4.300 turista, a potpuno obezbeđena i sigurna destinacija sa poštovanjem svih preporučenih mera predostrožnosti doprinela je tome da najlepša srpska planina, ovog leta bude jedna od najposećenijih turističkih destinacija.

Skijališta Srbije intenziviraju pripreme za zimsku sezonu, tokom koje će skijaše i bordere obradovati novim sadržajima. Tri nove staze samo su neke od novina koje su pripremljene na Kopaoniku, kao i da se ubrzano radi na izgradnji gondole Brzeće-Mali Karaman.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade