DOBERGARD: Domaći konzorcijum lider na tržištu usluga obezbeđenja

Promo

31. 10. 2021. u 10:00

NAKON gašenja nekadašnjih društvenih firmi za obezbeđenje i inostranih investicija na privatizaciji ove delatnosti u poslednje dve decenije, te povećanim potrebama za zaštitu lica, imovine i poslovanja i konačnim zakonskim uređenjem ove oblasti 2017. godine, došlo je do značajnog ukrupnjavanja na tržištu usluga privatnog obezbeđenja i isticanja nekoliko vodećih kompanija.

ДОБЕРГАРД: Домаћи конзорцијум лидер на тржишту услуга обезбеђења

Foto: Promo

Još 2004. godine u Beogradu je kao mala firma sa isključivim domaćim kapitalom osnovan DOBERGARD, koji je u prethodnih 17 godina kontinuiranog ulaganja u sopstvene resurse kontrolno-operativnih centara, tehničke opreme, specijalnih vozila i standarda kvaliteta, u Srbiji primenio najviše svetske standarde sektora privatne bezbednosti.

Foto promo/Dobergard

Akvizicijom 100% udela u kompaniji SPARTA SECURITY 2020. godine i kompaniji PROTECTA GROUP 2021. godine, ovaj domaći konzorcijum je zajedno sa DOBERGARD PLUS učvrstio svoju tržišnu poziciju i danas postalo lider u kvalitetu i kvantitetu usluga privatnog obezbeđenja u Republici Srbiji.

Za uspeh je neophodno predano i kontinuirano raditi, svaki dan, bez radnog vremena, bez vikenda, praznika, odmora... da sa svojim biznisom legnete kasno uveče i ustanete rano ujutro, jer niko drugi iza Vaše ideje neće stati, niko Vam ništa neće pokloniti, već će Vas na ovom surovom tržištu mnogi opstruisati i osporavati. A Vaše je da ne posustajete, da nikada ne odustajete, da učite i ispravljate sopstvene greške i da uvek gledate napred i Vaši rezultati će da govore o Vama. – kaže Dušan Đukić, osnivač i direktor DOBERGARD-a.

Foto promo/Dobergard

Ova domaća grupacija za privatno obezbeđenje je retka na tržištu koja i osigurava sve svoje klijente od posledica šteta, a između ostalih inovacija i investicija u sektor privatnog obezbeđenja, ove godine izvršeno je značajno ulaganje u protivpožarnu zaštitu nabavkom najsavremenijih vozila i opreme za pružanje usluga vatrogastva, kao i kontinuiranim ulaganjem u obuku ljudstva.

Foto promo/Dobergard

 

Danas su retke privredne oblasti u kojima su domaće kompanije lideri poslovanja, prate trendove i prilagođavaju se izazovima, istovremeno ponašajući se kao društveno odgovorni članovi društva sa podrškom mnogim humanitarnim akcijama i organizacijama. www.DOBERGARD.co.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!