DODATNE POVOLJNOSTI U DIS-U ZA SVE ČLANOVE POLICIJSKOG SINDIKATA SRBIJE!

Promo

27. 09. 2021. u 16:14

PREDSEDNIK Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović i direktor marketinga kompanije DIS Stefan Čvorović, potpisali su danas Ugovor o saradnji koji omogućava svim članovima ovog sindikata korišćenje mnogobrojnih benefita u marketima omiljenog domaćeg trgovinskog lanca.

ДОДАТНЕ ПОВОЉНОСТИ У ДИС-У ЗА СВЕ ЧЛАНОВЕ ПОЛИЦИЈСКОГ СИНДИКАТА СРБИЈЕ!

Foto: Promo

Protokol potpisivanja odvio se u prostorijama DIS marketa u Rakovici, čime se kompanija DIS obavezala da svim članovima Policijskog sindikata Srbije koji poseduju Našu karticu Dis-ovog programa lojalnosti, omogući popust od 10% za kupovinu robe.

Tako će u DIS-u popust moći da ostvare uniformisani i neuniformisani policijski službenici, odnosno pripadnici uprava i jedinica, kao što su saobraćajna, kriminalistička i granična policija, jedinice za obezbeđenje i za zaštitu, antiteroristička i helikopterska jedinica, žandarmerija i pripadnici operativnog centra.

Foto: Promo

 

- Policija je jedan od najbitnijih temelja svakog društva i institucija bez koje nijedna država ne može da funkcioniše niti postoji. LJudi koji su zaposleni u Policiji imaju jedno od najbitnijih i najodgovornijih zaduženja za celokupnu zajednicu – i to po cenu sopstvene bezbednosti i sopstvenog života. Zbog toga smo osetili potrebu da pokažemo solidarnost, olakšamo im i unapredimo barem deo svakodnevice. Na ovaj način želeli smo da iskažemo zahvalnost i još jednom pokažemo da smo kompanija koja ceni rad i trud službi koje stvaraju sigurnost naše zemlje. Nakon Ugovora o saradnji koji smo potpisali sa Poštom Srbije, a sada i Policijskim sindikatom Srbije, želimo da nastavimo istim putem, jer je DIS kuća za sve nas - rekao je Stefan Čvorović, direktor marketinga kompanije DIS.

Foto: Promo

 

Članovi Policijskog sindikata Srbije će svoje popuste moći da ostvare u okviru DIS-ovog programa lojalnosti Naša kartica. Priključivanjem DIS-ovom programu lojalnosti, koji podrazumeva jednostavno zaključenje pojedinačnog ugovora o pristupanju programu, članovi sindikata biće u prilici da sakupljaju šljive i koriste sve druge benefite korišćenja Naše kartice poput specijalnih popusta i ponuda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)