KUPIŠ VINO, A OD VODE - NIŠTA! Našoj redakciji javili se kupci nezadovoljni akcijom koju je pokrenuo trgovinski lanac za pića "Drink stor"

B. CARANOVIĆ

05. 08. 2021. u 11:34

LANAC maloprodajnih trgovina specijalizovan za piće "Drink stor" iz Beograda, pokrenuo je od početka ovog meseca akciju za svoje potrošače. Svako ko pazari naznačeno belo vino, za dinar može da kupi flaširanu gaziranu vodu sa izvora iz okoline Mionice.

КУПИШ ВИНО, А ОД ВОДЕ - НИШТА! Нашој редакцији јавили се купци незадовољни акцијом коју је покренуо трговински ланац за пића Дринк стор

Arhiva

Kako nezadovoljni kupci kažu, uz kupljeno vino, međutim, od vode - ni kap! Umesto dva litra špricera, poručuju, ostali su kratki za polovinu.

Prema rečima našeg čitaoca S. D. sa Voždovca, veoma se neprijatno iznenadio kada već drugog dana od početka velike promotivne kampanje "Drink stora", u radnji u komšiluku nije bilo na raspolaganju flaširene vode koja se dobija za jedan dinar.

Kako naš sagovornik kaže, prema reklami na njihovom lifletu, kao i na sajtu i samoj radnji, "Drink stor" je ponudio da se kupovinom litra vina "smederevka", brenda "Plantaže", za 239,99 dinara, ostvaruje pravo kupovine gazirane vode Drink Water u flaši od litar i po za samo jedan dinar. Ne samo da je voda koja ide uz vino, gotovo gratis, već je i samo vino sniženo i sada povoljnije, pa je verovatno i drugima ponuda bila privlačna. Akcija, kako stoji u obaveštenju lanca, traje od 1. do 31. avgusta.

- Pomislio sam da je odlična prilika, pa sam već sutradan od početka akcije otišao u obližnji šop na Voždovcu i ubrzo se razočarao - priča naš sagovornik. - Tražio sam karton "smederevke" i isto toliko flaša vode, ali su mi rekli da vode nažalost nema. Ako hoću, rekli su mi, mogu da kupim samo vino, ili sačekam subotu, kada bi možda mogla da stigne nova zaliha. Bio sam razočaran, jer je promocija tek počela, pa ne verujem da je tako brzo mogla da ode čitava zaliha vode. Čini mi se da je i ovde slučaj, kao i mnogo puta pre sa raznim drugim radnjama i brendovima, obmane za naivne kupce.

Iz "Drink stora" su nam na kritike mušterija o kojima smo ih obavestili, objasnili da su sve njihove akcije ograničene periodom trajanja i količinama. Oni naglašavaju da obmane nema i da će svi kupci dobiti ono što su naveli u promociji.

- Kada su u pitanju količine redovnih i akcijskih artikala, može se desiti navedena situacija jer se količina prodala, nova isporuka je u putu, ograničenja vezana za veličinu lagera u radnji i mnoge druge situacije - kaže Mirsad Ahmetović, direktor VP kanala prodaje "Drink stora". - Postoje i određena sistemska ograničenja jer naše radnje zadužuju dva lagera istog proizvoda. Imaju redovan lager vode i akcijski lager. Takođe se može desiti da privremeno nestane na primer vino koje je vezano za ovu akciju.

ROBA SE NE RAZVOZI SVAKODNEVNO

KAKO Mirsad Ahmetović iz "Drink stora" naglašava, ne postoji prostor za obmane.

- I kupcu koji se žalio i ostalim mušterijama ćemo omogućiti da dobiju akcijski artikal po sniženoj ceni. Proverićemo njihove zalihe u našim radnjama i rešiti problem na zadovoljstvo svih. Razvoz nemamo na dnevnom nivou, pa može da se desi da neke radnje nemaju artikal dan-dva. Robu dobijaju po definisanim rutama, odnosno planiranom snabdevanju. Kolege će reagovati kako bismo vanredno napunili objekte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN OBRAZOVANJA: Učenje za trajni mir