RIGOROZNE MERE U KIKINDI: Zabranjene sportske i kulturno-umetničke aktivnosti

R. Š.

16. 03. 2021. u 10:56

ZBOG pogoršanja epidemiološke situacije na području grada i sve većeg broja zaraženih virusom korona, Gradski štab za vanredne situacije u Kikindi izdao je naredbu kojom se zabranjuju sve rekreativne sportske aktivnosti u svim sportovima, kao i kulturno-umetničke aktivnosti.

РИГОРОЗНЕ МЕРЕ У КИКИНДИ: Забрањене спортске и културно-уметничке активности

Foto: R.Š.

Prema toj naredbi sportske sale u osnovnim i srednjim školama, baloni i svi objetki Sportskog centra “Jezero”, uključujući i bazene, mogu da koriste samo klubovi za treninge pred prvenstvene utakmice, koje su registrovane kod sportskih saveza. Mlađe kategorije sportista, u svim sportovima, ne mogu da održavaju treninge niti igrati utakmice koje nisu zvanično registrovane.

Profesionalnim sportisitima naložena je češća dezinfekcije sportske opreme i svih rekvizita. Zabranjene su i rekreativne aktivnosti bez obzira o kojem se sportu ili vidu rekereacije se radi, kao is va okupljanja u otvorenom i zatvorenom prostoru.

Istom naredbom, koja je doneta u ponedlejka u veče, zabranjene sui sve aktivnosti KUD-ova, škola baleta, plesa, glume i sličnih sekcija koje okupljaju mlade ljude.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)