MINISTAR OBRADOVAO KOLEGINICE: Od Ružića - crvena ruža i pismo (FOTO)

V. N.

08. 03. 2021. u 13:29

ŠEF resora prosvete Branko Ružić priredio je jutros iznenađenje svojim koleginicama. Povodom 8. marta, 212 dama u ovom Ministarstvu na stolovima je dočekala po crvena ruža, ali i - pismo.

МИНИСТАР ОБРАДОВАО КОЛЕГИНИЦЕ: Од Ружића - црвена ружа и писмо (ФОТО)

Foto Promo

Uz napomenu da nije dovoljno da se muškarci samo 8. marta sete da ukažu na značaj žena u našim životima i društvu, ministar je na početku naveo da, ipak, oseća potrebu da upravo danas to ukaže na ovaj način.

Foto: Novosti

 

- Ovo Ministarstvo broji 212 dama i složićete se, siguran sam, da na ukupan broj zaposlenih, predstavljate većinu. Samim tim, za svaki uspeh i svaki rezultat postignut u obrazovno-vaspitnom sistemu, u najvećem broju slučajeva bile ste zadužene upravo vi. I kao i u privatnom životu, tako i na poslu, muškarci najčešće klimnu glavom i urade kako ste vi i predložile. I to nije slučajno i nije samo za šalu na naš račun. Iz dana u dan, okružen snažnim, mudrim, osećajnim damama mogu samo da se divim širini koju posedujete u sagledavanju situacije, pažljivosti i opreznosti kojom pristupate kada završavate posao, i ljubaznosti i nežnosti kojom sve to, na kraju, "začinit" - napisao je Ružić damama iz svog resora, i poručio im da nikada, ni sekundu, ne posumnjaju u svoje "kvalitete i vrednosti o kojima mi muškarci možemo da maštamo".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri