KOLAPS NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NIŠ: Saobraćaj se odvija usporeno zbog nesreće na putu

Novosti online

02. 08. 2020. u 22:58

E-75, na deonici petlja Umčari - Mali Požarevac, u smeru Niš - Beograd, saobraćaj je usporen

КОЛАПС НА АУТО-ПУТУ БЕОГРАД-НИШ: Саобраћај се одвија успорено због несреће на путу

Foto: Twitter

Velika kolona vozila formirala se večeras na auto-putu Beograd- Niš zbog saobraćajne nezgode, saopštili su Putevi Srbije.

- Auto-put E-75, na deonici petlja Umčari - Mali Požarevac, u smeru Niš - Beograd, saobraćaj se odvija usporeno zbog saobraćajne nezgode. Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu - navodi se u saopštenju.

Auto-moto savez Srbije najavio je da se gužve u saobraćaju mogu očekivati u drugoj polovini dana, na prilazima gradskim sredinama kao i na glavnim putnim pravcima, zbog čega može dolaziti i do kraćih zadržavanja na pojedinim naplatnim rampama.

- Očekuje se pojačan saobraćaj na auto-putu Miloš Veliki u pravcu Beograda, slično će biti i na Ibarskoj magistrali, ali i na putu koji sa Zlatibora vodi ka Čačku, a na kojem postoji više deonica gde se zbog radova sporije prolazi - saopštio je AMSS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...