PETROVIĆIMA SE OSTVARIO ŽIVOTNI SAN! Dva rođena brata i njihova sestra postali su policajci - rodni grad je ponosan na njih (VIDEO)

Novosti onlajn

21. 06. 2021. u 19:12

POVODOM obeležavanja Dana policije, ove godine je promovisano 506 mladih oficira koji su rešenjem Ministarstva unutrašnjih poslova unapređeni u čin zastavnika i poručnika policije.

ПЕТРОВИЋИМА СЕ ОСТВАРИО ЖИВОТНИ САН! Два рођена брата и њихова сестра постали су полицајци - родни град је поносан на њих (ВИДЕО)

Foto: MUP

Među njima su i dva rođena brata, Pavle i Rodoljub, i njihova sestra Nevena Petrović.

- Krenula sam bratovim stopama, htela sam da budem pripravnik Ministarstva unutrašnjih poslova. Gledajući pre svega kriminalističke filmove i serije, to me je i privuklo, pa sam odlučila da konkurišem za Kriminalističko-policijsku akademiju - kaže Nevena Petrović i ističe da je veliku podršku našla u svom bratu.

Foto: MUP

Sve troje su, kažu, imali životnu želju da postanu policajci i presrećni su što im se želja danas i ispunila.

Foto: MUP

Najveću zahvalnost, kako zaključuju, duguju svojim roditeljima jer su zbog njih postali to što jesu.

- Svi su preponosni na nas, dolazimo iz Brusa i tamo svi znaju koliko smo vredni i posvećeni. Mi smo tu da pomognemo našim građanima i da učimo da se osećaju bezbednije - kažu Petrovići i izražavaju zahvalnost ministru policije Aleksandru Vulinu.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima