VEK „BUBAMARE“ U ĐURINOJ VAROŠI: U Srpskoj Crnji obeležili sto godina postojanja FK "Budućnost" (FOTO)

B. GRUJIĆ

27. 11. 2022. u 15:35

FUDBALSKI klub "Budućnost" iz Srpske Crnje, popularne Đurine varoši u Banatu, obeleževa 100-ti rođendan, vek kako se fudbalska bubamara kotrlja u mestu gde se rodio, stvarao i uvek se rado vraćao velikan srpskog romantizma, pesnik i slikar Đura Jakšić.

ВЕК „БУБАМАРЕ“ У ЂУРИНОЈ ВАРОШИ: У Српској Црњи обележили сто година постојања ФК Будућност (ФОТО)

Foto: B: Grujić

Svečanom akademijom, na kojoj su poveljama nagrađeni svi zaslužni članovi i prijatelji, uz zanimljivu izložbu fotografija, kopački, dresova, raznih generacija FK Budućnost…. u Domu kulture i prijateljskom utakmicom veterana, obeležen je 100-ti rođendan kluba.

Za govornicom su se smenjivali Dragan Daničić, zamenik predsednika opštine Nova Crnja, Darko Števin, predsednik kluba i Vladimir Brakus, predsednik opštine Nova Crnja.

Čuli su se stihovi "Otadžbine" Đure Jakšića… Odjekivao je aplauz brojnih gostiju iz FSS, FSV, nekadašnjih igrača…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

ŠTA OTKRIVA JMBG: Značenje prvih sedam cifara sigurno znate - a šta ostalih šest govore o vama