Još jedna žrtva progona vlasti u Crnoj Gori: Danilo Čanović, otac TROJE MALOLETNE DECE, dobio OTKAZ

Novosti onlajn/V.K.

četvrtak, 02. 07. 2020. u 09:50

Још једна жртва прогона власти у Црној Гори: Данило Чановић, отац ТРОЈЕ МАЛОЛЕТНЕ ДЕЦЕ, добио ОТКАЗ
Danilo Čanović, koji je radio kao radnik obezbeđenja u Opštoj bolnici u Nikšiću dobio je otkaz jer je tako odlučio direktor Ilija Ašanin
DANILO Čanović, koji je radio kao radnik obezbeđenja u Opštoj bolnici u Nikšiću dobio je otkaz jer je tako odlučio direktor Ilija Ašanin. Čanović se ovim povodom obratio na svom Fejsbuk profilu gde je istakao da je žrtva progona vlasti.

- Nikad nisam prekršio nijednu radnu obavezu. Svoj posao sam radio časno i pošteno. Protiv mene nikada nije pokrenut nijedan disciplinski postupak. Radi se o samovolji, šikaniranju i progonu. Zbog toga što dana 24. 6. 2020. nisam navodno stao u zaštitu direktora zbog navodnog napada lekara, koji su samo verbalno zahtevali da preglede te noći vrši samo dežurni lekar. To nema pravo da zahteva od nas, niti mi imamo pravo i dužnost da intervenišemo u slučaju polemike njegove sa lekarima - naveo je Čanović dodajući da doktori nisu ništa nasilno i agresivno uradili što se vidi na snimcima.

- Kad je shvatio da nema potreba za našom reakcijom, pozvao je policiju da bi ga zaštitili od časnih i poštenih lekara od kojih nije bio ugrožen - napisao je Čanović, ipodsećajući da je posle 13 godina časnog i poštenog rada ostao sam, bez posla iako živi privatno i otac je troje maloletne dece.

- Sve je to zbog progona ove vlasti i tzv. direktora. Ovo nije prvi put da direktor Ilija Ašanin ostavlja ljude bez kore hleba sve zbog njegovog političkog režima. Nadam se da sam ja poslednja žrtva njegove torture. Ja sam žrtva dukljanskog šoviniste - poručio je Čanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

,Милан Путник

03.07.2020. 07:08

У тој Црној Гори сви који су за режим па и тај директор могу бити полицајци.Права ХУНТА од власти.