Uleteo u sobu, počeo da viče na radnike, razbijao inventar: Novi detalji incidenta u KBC Bežanijska kosa

M. S.

četvrtak, 10. 10. 2019. u 22:22

Улетео у собу, почео да виче на раднике, разбијао инвентар: Нови детаљи инцидента у КБЦ Бежанијска коса

Ilustracija
Foto: N. Fifić

Kako pojedini zaposleni u KBC "Bežanijska kosa" navode, ništa nije ukazivalo da će se tako nešto dogoditi.
Policija u saradnji sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je jednog muškarca zbog sumnje da je u četvrtak, u popodnenim satima, napao doktorku u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa i naneo joj lakše telesne povrede.

Kako su za "Novosti" ispričali očevici napada na doktorku u KBC "Bežanijska kosa", pacijenktinja čiji je sin nasrnuo na doktorku leži na odeljenju intenzivne nege kardiologije, gde su najteži pacijenti. On je kako saznajemo, došao kod majke u posetu, uleteo u sobu, a potom počeo da viče na osoblje, da lomi, a potom i fizički nasrnuo na nju.

Kako pojedini zaposleni u KBC "Bežanijska kosa" navode, ništa nije ukazivalo da će se tako nešto dogoditi.

Pročitajte još - INCIDENT U KBC BEŽANIJSKA KOSA: Sin pacijentkinje napao doktorku, vukao je za kosu?


- Nije se raspitivao o njenom stanju, biti je govorio da je nezadovoljan tretmanom. Prvi put joj je došao u posetu, jer je zbrinuta u sredu. Niko mu ništa nije rekao, napad se dogodio iz čista mira. Svi zaposleni su uplašeni da se ne vrati, a pacijenti. Nadamo se da će ga policija što pre privesti - navode pojedini zaposleni u KBC "Bežanijska kosa".

Kako saznajemo, pošto je osoblje koje je bilo u smeni kada se napad dogodio, raspušteno je a njih je zamenila druga ekipa jer nisu bili u stanju da rade zbog šoka koji su pretpreli.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Verica

11.10.2019. 06:36

Da, naravno. Uvek je iz čista mira neko pukao. Ovi drugi su svi nevinašca i ništa im nije jasno i uplašeni su...

Иван

11.10.2019. 07:36

Подршка за НН човека! Верујем да је надрндани став особља довео до такве реакције. њихов безобразлук је одавно познат свима!

Deki

11.10.2019. 07:45

Moja majka je svoje poslednje dane provela u KBC Bežanijska kosa, gde je i umrla. Dok je satima umirala smeštena tik pored prozora i pržena na jakom suncu, bolesnici iz sobe su našli najkrepkijeg među sobom koji je spustio roletnu i ublažio muke. Sestrama i doktorima, to kažu ljudi iz njene sobe, nije padalo na pamet. Ušao sam sutradan u sobu sa sestrama i samo ih upitao ima li koja majku? Bilo je tu i drugih neprijatnosti, imam samo najpogrdnije reči za tu "ustanovu", nebiste mi verovali...

Ђоле - Рушањ

11.10.2019. 10:11

Након свега што сам доживео са буквално свим лекарима и скоро свим медицинским сестрама док су ми родитељи буквално умирали (прошле и ове године), почев од дома здравља преко хитне помоћи па до пријемног у КБЦ "Звездара", апсолутно ме ништа не чуди. А још мање ми је жао тих тзв. здравствених радника када их нешто слично - па чак и много горе - задеси. Напротив.

Nesa

11.10.2019. 18:09

I moj otac je umro tamo, sestre nevode racuna o pacijentima proverite niti ih obilaze a ni vodu necu da im daju ja ima naj gore iskustvo na kbc bezaniska kosa i zato nemam ni jednu pohvalu na njihov rad