Policija u saradnji sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je jednog muškarca zbog sumnje da je u četvrtak, u popodnenim satima, napao doktorku u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa i naneo joj lakše telesne povrede.

Kako su za "Novosti" ispričali očevici napada na doktorku u KBC "Bežanijska kosa", pacijenktinja čiji je sin nasrnuo na doktorku leži na odeljenju intenzivne nege kardiologije, gde su najteži pacijenti. On je kako saznajemo, došao kod majke u posetu, uleteo u sobu, a potom počeo da viče na osoblje, da lomi, a potom i fizički nasrnuo na nju.

Kako pojedini zaposleni u KBC "Bežanijska kosa" navode, ništa nije ukazivalo da će se tako nešto dogoditi.

Pročitajte još - INCIDENT U KBC BEŽANIJSKA KOSA: Sin pacijentkinje napao doktorku, vukao je za kosu?


- Nije se raspitivao o njenom stanju, biti je govorio da je nezadovoljan tretmanom. Prvi put joj je došao u posetu, jer je zbrinuta u sredu. Niko mu ništa nije rekao, napad se dogodio iz čista mira. Svi zaposleni su uplašeni da se ne vrati, a pacijenti. Nadamo se da će ga policija što pre privesti - navode pojedini zaposleni u KBC "Bežanijska kosa".

Kako saznajemo, pošto je osoblje koje je bilo u smeni kada se napad dogodio, raspušteno je a njih je zamenila druga ekipa jer nisu bili u stanju da rade zbog šoka koji su pretpreli.