''IGRAO SAM BLEKDŽEK SA ANOM KURNJIKOVOM'': Bivši igrač Zvezde ispričao dogodovštine iz ''grada koji nikad ne spava'' (VIDEO)

TIP redakcija

24. 05. 2024. u 15:13

"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.

ИГРАО САМ БЛЕКЏЕК СА АНОМ КУРЊИКОВОМ: Бивши играч Звезде испричао догодовштине из града који никад не спава (ВИДЕО)

FOTO: Novosti

Kao što mnogi već znaju, list "Tip" se na kioscima može pronaći svakog petka već pune 22 godine, a tu je i sajt na kome svakodnevno možete pročitati predloge tiketa, analize mečeva i tipove asova.

Na voditeljskoj poziciji je Milan Đurica - najstariji tipster i čovek čije se prognoze nalaze u svim brojevima Tipa počev od prvog izdanja koje je ugledalo svetlost dana 11. januara sada već daleke 2002. godine.

U najnovijoj epizodi, gost mu je Todor Prlainović, nekadašnji vaterpolista Zvezde i Jadrana koji je određeni deo svog života proveo živeći u Las Vegasu i ispričao je nekoliko veoma zanimljivih priča koje su mu se tamo desile, od kojih se najviše ističe ona kada je igrao blekdžek sa čuvenom ruskom teniserkom Anom Kurnjikovom.

UŽIVAJTE U NAJNOVIJOJ EPIZODI!

Za najbolje tipove zapratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tiktoku

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)